Microcar M.GO | Brommobiel vanaf ? 9.995,-
Informatie

Microcar M.GO | Brommobiel vanaf ? 9.995,-

Microcar, één van de grootste brommobielfabrikanten van Europa, brengt voor modeljaar 2009 een geheel nieuw model op de markt: de M.GO. Ook het nieuwe model is volledig ontwikkeld vanuit de succesvolle Microcar-filosofie: veilig, efficiënt en uiterst modern. De M.GO, die wordt gekenmerkt door een laag brandstofverbruik, ongekend rijplezier en een groot gebruiksgemak, zal vanaf begin volgend jaar leverbaar worden in ons land.In alle stadia, van ontwikkeling tot de daadwerkelijke productie, heeft de nieuwe M.GO een baanbrekende evolutie ondergaan en is niets bij het oude gebleven. De M.GO is een geslaagde combinatie van stijl, comfort, gebruiksgemak en rijgenot. Bovendien zorgt zijn dieselmotor voor uitstekende prestaties tegen zeer gunstige verbruikswaarden. Hiermee ontpopt de nieuwe M.GO zich als het perfecte alternatief voor de normale personenauto.

Comfortabel & stijlvol
De M.GO is een compacte brommobiel en door de korte draaicirkel goed te manoeuvreren. Het overzichtelijke interieur is ruim en levert een maximaal comfort. Dankzij de grote deuren, de binnenruimte en de stand van de stoelen gaat het instappen in de M.GO uiterst gemakkelijk. De ruiten van de M.GO zijn groot; als optie is een schuifdak leverbaar. De modern vormgegeven M.GO heeft een dynamische, eigentijdse uitstraling. Aan de voorzijde vallen de moderne koplampen op. Voor het interieur is gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal, waarbij de ergonomie uitstekend is. Het duidelijke digitale instrumentenpaneel is goed afleesbaar. De 14-inch aluminium velgen* van de M.GO dragen bij aan een goede wegligging en verfraaien tevens het uiterlijk. De comfortabele en verstelbare bestuurderstoel zorgt te allen tijde voor een goede zitpositie.De M.GO beschikt bovendien over veel handige opbergmogelijkheden en een ruime, goed toegankelijke kofferbak die flexibel is in te delen.

Krachtig & milieuvriendelijk
De krachtige 4-takt Yanmar-dieselmotor met een inhoud van 523cc zorgt er voor dat de M.GO uitstekende prestaties levert. Het motorvermogen bedraagt 5,4 pk (4 kW) bij 3200 tpm en de trekkracht is 15 Nm bij 2200 tpm. De nieuwe Microcar is gebruiksvriendelijk, zowel in het stadsverkeer als op het platteland. Door de lage CO2-uitstoot van slechts 83 g/km behoort de M.GO tot de voertuigen met de laagst mogelijke emissie.De milieuvriendelijkheid van de Microcar M.GO gaat echter verder dan alleen een zuinige motor. Zo is de M.GO dusdanig ontworpen dat 95.9% van alle materialen waaruit hij is samengesteld hergebruikt kan worden (90.2% door recycling en 5.7% door terugwinning van energie).Microcar loopt dus ruimschoots voor op de Europese richtlijn betreffende recycling van afgedankte voertuigen.

Hét alternatief
Microcar is er met de M.GO in geslaagd om een brommobiel te ontwikkelen die de kwaliteitsbeleving heeft van een kleine personenauto. Deze hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met comfort, gebruiksgemak én een stijlvol design maken de M.GO tot het perfecte alternatief voor een kleine personenauto.Ook René Hoogeveen, Commercieel Manager van de Nederlandse Microcar-importeur, ziet dat een brommobiel steeds populairder wordt onder de huidige automobilisten:“Steeds meer automobilisten ruilen hun personenwagen in voor een brommobiel. Dit is vooral toe te schrijven aan de toegenomen kwaliteit van onze producten, maar ook aan het gebruiksgemak en de onderhoudskosten van een brommobiel ten opzichte van een normale auto. Daarnaast is een brommobiel vanuit praktisch oogpunt minimaal gelijkwaardig aan een kleine auto: veel opbergruimte, een grote, gemakkelijke instap en een ruim interieur.”

Hoogeveen voegt er aan toe dat het comfort en de rijdynamiek van de compleet nieuwe M.GO in geen enkel opzicht lijken op de eerste brommobielen: “De M.GO rijdt als een kleine personenauto. Dit komt enerzijds door de krachtige en soepele dieselmotor en anderzijds door de vernieuwde ophanging en stabiele wegligging. Daarnaast zorgt een perfecte geluidsisolatie voor een stille en comfortabele werkplek voor de bestuurder.”

3 jaar garantie en 24-uurs roadside assistance
De praktijk wijst uit dat de kans op pech met een Microcar minimaal is. Desondanks kan het voorkomen dat een klant onderweg naar zijn bestemming langs de kant van de weg komt staan. Daarom heeft Microcar de Mobiliteitsservice in het leven geroepen, die voorziet in roadside assistance in geheel Nederland gedurende 24 uur per dag (zelfs in de eigen woonplaats). Iedere M.GO-koper ontvangt standaard drie jaar deze Microcar Mobiliteitsservice. Bovendien heeft de M.GO standaard drie jaar fabrieksgarantie en zes jaar garantie tegen corrosie.

Financiering & prijzen
René Hoogeveen is verheugd met de uitbreiding van de M.GO in het Microcar-programma: “De Microcar-brommobielen kennen in ons land een groot succes en bieden de doelgroep een efficiënte mobiliteit. Het nieuwe M.GO-model betekent een uitstekende vernieuwing van ons modelaanbod. Wij vergemakkelijken de aanschaf door diverse financieringsmogelijkheden en de speciale Microcar Verzekering aan te bieden.”De M.GO is vanaf januari verkrijgbaar bij één van de 40 officiële Microcar-dealers in Nederland. Hij is leverbaar in drie uitvoeringen, zes kleuren en vier interieurtrims. De vanafprijs bedraagt € 9.995,-.Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI