Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

zondag 29 april 2018 18:33:31

Het is een prototype verplaatst met vier elektromotoren waarvan het totale vermogen 750 paarden is. Het is groot, meet 5,26 meter lang, 2,11 meter breed en 1,76 meter hoog. Dat wil zeggen, hij is langer en breder dan een Mercedes-Benz GLS en lager. Een Tesla-model X is kleiner. Mercedes-Maybach is de luxe voertuigafdeling van Mercedes-Benz.

De verhoudingen van zijn lichaam maken het niet gemakkelijk te classificeren. De fabrikant zegt dat het "het DNA van een SUV verzoent met dat van een salon" en wijst er ook op dat deze twee lichaamsvarianten op internationaal niveau het meest worden gewaardeerd, vooral op de Chinese markt. Juist, de Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Vision wordt gepresenteerd tijdens de 2018 Beijing Motor Show.

 

Sommige van de stijldetails zijn overgenomen van andere prototypen van dit merk (van de Vision 6 is de grill) en van een productiemodel (de Mercedes-Maybach S-klasse). Om het gewenste esthetische effect te bereiken, was het noodzakelijk om een ​​band met een diameter van 24 inch te monteren.

 

Binnenin is de intentie van Mercedes-Benz geweest om een ​​gevoel van luxe uit te stralen, bijvoorbeeld door het gebruik van prachtige materialen, een elegant ontwerp en "indrukwekkende oppervlakken". De achterstoelen zijn speciaal verzorgd omdat deze auto is ontworpen om te worden bestuurd door een bestuurder. Tussen de twee achterstoelen is er een verwarmd blad (gemaakt van ebbenhout), een theepot en handgemaakte porseleinen kopjes.

 

Op de voorstoelen zijn er twee configureerbare schermen, de een na de ander (afbeelding), een oplossing die sommige Mercedes-Benz-modellen al gebruiken. Er zijn ook aanraakbedieningen tussen de stoelen, evenals op het stuurwiel. Het stemherkenningssysteem lijkt erg geavanceerd omdat het zich aanpast aan de stem van elke gebruiker (iets dat niet zo nieuw is) "neemt nieuwe modekreten aan of verandert de betekenis van sommige termen" en "reageert niet door altijd te herhalen typische frases, maar het varieert zoals in een authentieke dialoog ». Er is een systeem, Mercedes-Benz gebruikerservaring, dat in staat is de behoeften van de inzittenden te interpreteren, anticiperend op hun behoeften. Op deze manier kunt u de meest geschikte muziek reproduceren in de stemming van de inzittenden, hun agenda kennen en de routes plannen van deze en andere informatie.


Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury
Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS op de Nürburgring

De machtige G klasse 4x4 leeft voortAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com