Mazda3 Sedan viert wereldpremiere
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda3 Sedan viert wereldpremiere

woensdag 19 november 2008 18:17:14

De nieuwe Mazda3 is niet alleen leuk om in te rijden, zijn goede rijeigenschappen bieden ook de beste bescherming tegen een eventuele aanrijding. Zorgen dat de bestuurder een botsing kan voorkomen via sturen of remmen is een essentieel punt in de filosofie achter de productontwikkeling bij Mazda. De ingenieurs bij Mazda zijn ervan overtuigd dat het ontwerpen van besturingssystemen waarmee de botsing in de eerste plaats kan worden voorkomen de beste manier is om inzittenden te beschermen. Een nauwkeurig afgestelde elektrohydraulische stuurbekrachtiging, een bijzonder flexibele ophanging en krachtige schrijfremmen zijn standaardkenmerken van de Mazda3. ABS, Dynamic Stability Control en tractiecontrole worden optioneel aangeboden (in Nederland standaard op alle Mazda modellen). Daarnaast is een nieuw Adaptive Front Lighting System met zelfstellende bi-xenon koplampen standaard voor Grand Touring modellen. De Mazda3 is de eerste compact die in de VS op de markt komt met een dergelijk geavanceerd verlichtingssysteem.

Helaas kan een aanrijding niet altijd worden voorkomen. Daarom heeft elke Mazda3 een Triple-H carrosserie, waarbij gebruik is gemaakt van efficiënte H-vormige staalverstevigingen in de vloer, de zijpanelen en het dak. Deze aanpak voor energieabsorptie resulteert in kreukelzones die de inzittenden beter beschermen tegen de krachten bij het over de kop slaan, bij frontale aanrijdingen, aanrijdingen van opzij, schuin van voren, in een hoek en van achteren. Zes airbags en actieve hoofdsteunen behoren tot de standaard uitrusting.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI