Mazda3 MPS - Wereldprimeur in Geneve
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda3 MPS - Wereldprimeur in Geneve

dinsdag 03 februari 2009 17:42:28

Mazda presenteert op de komende Autosalon van Genève twee Wereldprimeurs: de nieuwe Mazda3 i-stop, voorzien van Mazda’s geavanceerde brandstofbesparende start-stop systeem en de nieuwe Mazda3 MPS, het meest krachtige en snelste model uit de nieuwe Mazda3 reeks, nu met lagere verbruiks- en emissiecijfers die voldoen aan Euro Stage V. De Autosalon van Genève is open voor het publiek van 5 tot en met 15 maart 2009.

Mazda3 MPS
De nieuwe Mazda3 MPS geeft met zijn nieuwe design nog meer expressie aan de    
kern van Mazda’s Zoom-Zoom bedrijfsfilosofie. Met nog steeds de krachtige 2.3 liter DISI turbobenzinemotor onder de kap borduurt Mazda met deze nieuwe MPS verder op de populariteit en de herkenbaarheid van het vorige model. De rijeigenschappen zijn vanzelfsprekend verder doorontwikkeld en brengen het model mede naar een nog hoger niveau van aansprekend design en adembenemende prestaties. Yoshiyuki Maeda, Program Manager van de nieuwe Mazda3: “Deze twee modellen zijn van een hoge toegevoegde waarde voor het aanbod in de nieuwe Mazda3 lijn, die op zich al tot vele positieve reacties heeft geleid. De nieuwe Mazda3 maakt een enorme sprong voorwaarts op het gebied van rijeigenschappen en milieutechnologie, als aanzet tot een geheel nieuwe generatie automobielen”.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI