Mazda wereldprimeurs in Parijs
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda wereldprimeurs in Parijs

donderdag 04 september 2008 11:38:44
Mazda toont op de komende Autosalon van Parijs 2008 vier Wereldprimeurs. De meest in het oog springende daarvan is de concept car Mazda Kiyora, een lichtgewicht compacte stadsauto van de nieuwe generatie. Het model deelt het podium in Parijs met de Facelift van de MX-5 en twee nieuwe common rail turbodieselmotoren voor respectievelijk de nieuwe Mazda6 en nieuwe Mazda2.De Kiyora (Japans voor ‘schoon en puur’) is het meest recente voorbeeld van Mazda van een auto die een hoge mate van rijplezier op fraaie wijze combineert met uitstekende milieuvriendelijke eigenschappen en veiligheidsaspecten, zoals deze zijn vastgelegd in Mazda’s lange termijn filosofie onder de naam ‘Duurzame Zoom-Zoom’. Het designthema van de concept car Kiyora is, als milieuvriendelijke stadsauto in een stedelijk landschap, gebaseerd op water. Het model is voorzien van Mazda’s nieuwste generatie viercilinder direct ingespoten benzinemotor in combinatie met het unieke Smart Idle Stop System (SISS), waardoor de auto een zeer gunstig brandstofverbruik en lage CO2 emissies heeft. Ook de, in de Nagare designfilosofie steeds weer verbeterde aërodynamische eigenschappen dragen daar een belangrijk steentje aan bij. De nieuwe Mazda concept car staat op een geheel nieuw ontworpen platform, waarbij aspecten als maximale gewichtsvermindering en veiligheid hoog in het vaandel stonden, maar zodanig dat er sprake blijft van optimale rijeigenschappen. Het interieur en de uitrusting van de Kiyora beantwoorden aan de wensen van jonge eigenaren en gebruikers.

Op de Mazda stand in Parijs staat ook de Facelift van de MX-5, samen met twee nieuwe common rail turbodieselmotoren, een nieuwe 2.2 CiTD voor de Mazda6 en een 1.6 CiTD voor de Mazda2. De Mondial de l’Automobile 2008, zoals de beurs officieel heet, begint op 2 en 3 oktober met twee persdagen. De show is geopend voor het publiek van 4 t/m 19 oktober. De persconferentie van Mazda is op donderdag 2 oktober om 12.15 uur op de Mazda stand.

Mazda wereldprimeurs in Parijs
Mazda wereldprimeurs in Parijs
Mazda wereldprimeurs in Parijs
Mazda wereldprimeurs in Parijs
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI