Mazda Takeri compleet dossier
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda Takeri compleet dossier

dinsdag 23 april 2013 11:19:36
Op de Autosalon van Genève 2012 presenteert Mazda Motor Corporation de Europese première van zijn nieuwe Takeri concept car. De Mazda Takeri is een concept sedan en is de meest recente belichaming van Mazda’s designthema ‘Kodo – Ziel van Beweging’. Hij is uitgerust met Mazda’s geheel nieuwe i-ELOOP regeneratieve remsysteem en de baanbrekende SKYACTIV technologie: geavanceerde motoren, versnellingsbakken, carrosserieën en chassis voor een nieuwe generatie auto’s van Mazda.

De Takeri biedt een unieke kijk op de wereld van morgen. Met het Europese debuut van de Takeri concept car op de Autosalon van Genève krijgt Europa een voorpoefje van de toekomstige richting van de volgende generatie sedan van Mazda. De Takeri belichaamt Mazda’s designthema ‘Kodo – Ziel van Beweging’ en borduurt voort op de visie van de Mazda Shinari, een spannende vierdeurs sportcoupé conceptauto die vorig jaar in Genève werd getoond. De Takeri is uitgerust met Mazda’s nieuwe en zeer efficiënte SKYACTIV-D dieselmotor met i-stop en de SKYACTIV-Drive versnellingsbak. Samen met Mazda’s geheel nieuwe i-ELOOP regeneratieve remsysteem staat de Takeri voor ultieme zuinigheid, maar zonder in te boeten aan Mazda’s kenmerkende Zoom-Zoom prestaties. De toekomst van de sedan ziet er rooskleurig uit.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI