Mazda sportscar concept op Tokyo Motor Show 2015

Mazda sportscar concept op Tokyo Motor Show 2015

woensdag 30 september 2015 06:39:03

Mazda heeft op de komende Tokyo Motor Show 2015 een wereldpremière met de onthulling van een nieuwe sportauto in concept fase. Ondanks de moderne look belichaamt de nieuwste creatie van Mazda duidelijk de huidige lijn van de autofabrikant. De designers van Mazda hebben hun uiterste best gedaan om de sportautogeschiedenis van de onderneming in deze concept car te vereeuwigen.

Met het thema van de Mazda-stand in Tokyo in gedachten, ‘Acceleratie richting onze dromen’ wordt er ook aandacht besteed aan de unieke benadering van rijplezier door het merk. Zo staan er op een deel van de stand, dat speciaal voor de autosport is ingericht, twee Mazda MX-5’n in race uitvoering, terwijl de legendarische Mazda Cosmo Sport 110S uit 1967, het eerste door een rotatiemotor aangedreven massaproductiemodel van Mazda, het hoogtepunt vormt van een overzicht van de unieke en onderscheidende techniek van het merk.

 

Eén van trekpleisters op de Mazda-stand is ongetwijfeld de Mazda Koeru, de crossover SUV concept car die z’n wereldprimeur beleefde op de IAA in Frankfurt, een paar weken geleden en nu het middelpunt vormt van 14 andere modellen van de bekroonde line-up met SKYACTIV technologie en het Kodo – Ziel van Beweging designthema.

 

Op Smart Mobility City, een vast onderdeel van de Tokyo Motor Show, zal Mazda zijn veiligheidstechnologieën tonen, zoals de innovatieve human machine interface en verschillende sensorgestuurde systemen, ontwikkeld volgens Mazda’s proactieve veiligheidsfilosofie. Deze zijn vooral bedoeld om de rust en het rijplezier te verbeteren door bestuurders te helpen bij het herkennen van mogelijke gevaren en bij het op de juiste wijze handelen in die situaties.

 

De persconferentie van Mazda is op 28 oktober om 08.30 uur, de eerste van twee persdagen. De beurs opent zijn deuren voor het publiek van 30 oktober tot en met 8 november.


1 reactie
Reacties
HZW
Waarschijnlijk de voorbode van een nieuwe RX-?
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mazda

Mazda autonieuws

In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Nieuwe Mazda MX-30

Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogen

Wereldpremiere vernieuwde Mazda6 Sportbreak

SKYACTIV-X is nieuwe generatie benzinemotor

Wereldpremiere vernieuwde Mazda6 Sportbreak

Vernieuwde Mazda MX-5 Roadster en RF

Wereldpremiere vernieuwde Mazda6 SedanAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com