Mazda gaat knallen op de IAA Frankfurt 2013
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda gaat knallen op de IAA Frankfurt 2013

dinsdag 10 september 2013 08:19:01

Bij de mondiale onthulling van de compleet nieuwe Mazda3 afgelopen juni tijdens evenementen die gelijktijdig werden gehouden in vijf steden, Londen, Istanbul, Sint Petersburg, Melbourne en New York, waren de reacties opvallend eensgezind: Mazda was weer geslaagd in zijn missie. De onthulling van het nieuwe model, precies tien jaar nadat de allereerste Mazda3 uit de fabriek in Japan rolde, maakte eveneens duidelijk dat het werkt om buiten de gebaande paden te denken.

De nieuwe Mazda3, die een prominente plek inneemt tijdens de 65e editie van de IAA, de Internationale Automobil-Ausstellung, treedt in de voetsporen van de Mazda CX-5 en de nieuwe Mazda6, twee zeer succesvolle modellen. En het is zonder meer een waardig derde lid van Mazda’s nieuwe modellengeneratie, met zijn veelvuldig onderscheiden ‘Kodo – Ziel van beweging’ design en innovatieve SKYACTIV-technologie.

De nieuwe Mazda3 is voorzien van een volledig nieuw mobiel connectiviteitsconcept uit eigen huis, wat perfect aansluit op het IAA-thema dit jaar, waarbij de connected auto van de toekomst centraal staat. Het systeem beschikt niet alleen over een eenvoudig te begrijpen en boven alles veilige bediening, maar het maakt van de nieuwste generatie van Mazda’s bestverkochte model aller tijden één van de eerste in zijn segment die geselecteerde apps via een aangesloten smartphone ook in de auto beschikbaar maakt. Blijf op de hoogte via Facebook en Twitter, verken de wereld van Aha™ met tienduizenden stations met cloud-gebaseerde service content of maak gebruik van de gepersonaliseerde locatiegebaseerde services en Mazda’s eigen auto-gerelateerde functies.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Automerk: Mazda
Automodel: Mazda3

Downloads
Er zijn geen downloads bij dit artikel
Download bijlage   Download Technische specs
Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI