Mazda CX-9 is 7-zits crossover SUV
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda CX-9 is 7-zits crossover SUV

donderdag 19 november 2015 20:04:47

Mazda onthult vandaag op de Los Angeles Auto Show een nieuw model met een nieuwe motor. De SKYACTIV-G 2.5T in de geheel nieuwe Mazda CX-9 is de eerste turbocharged SKYACTIV-G benzinemotor van Mazda. De middelgrote crossover SUV zal komend voorjaar in de verkoop gaan in Noord-Amerika. Het model komt niet in Europa en dus ook niet in Nederland op de markt.

De SKYACTIV-G 2.5T is vanaf nu de meest krachtige motor in de line-up van Mazda, met 184 kW (250 pk) en 420 Nm voor deze Noord-Amerikaanse versie. De nieuwe turbomotor met directe inspuiting, op basis van de atmosferische SKYACTIV-G 2.5 uit de Mazda CX-5 en Mazda6, levert een nog sterkere lineaire accelaratie, vooral in het lage en midden toerengebied, samen met een uitstekende responsiviteit. ‘Rightsized’, zoals alle SKYACTIV motoren, in plaats van ‘downsized’, overwint de nieuwe motor typische turbogerelateerde zaken als het bekende ‘turbogat’ en vaak teleurstellende verbruikscijfers.

Mazda CX-9 is 7-zits crossover SUV
Eerste SKYACTIV-G met turbo, geoptimaliseerd voor responsieve, efficiënte prestaties
Mazda CX-9 is 7-zits crossover SUV
Volledig nieuwe en geüpgrade 7-zits crossover SUV in voorjaar op Amerikaanse markt
Mazda CX-9 is 7-zits crossover SUV
Mazda CX-9 is 7-zits crossover SUV
Mazda CX-9 is 7-zits crossover SUV
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf € 36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI