Mazda 3 vernieuwd en verbeterd
Informatie
1 reactie

Mazda 3 vernieuwd en verbeterd

dinsdag 27 juni 2006 21:09:04
Sinds de komst van de Mazda 3 in Nederland laat de verkoop wat te wensen over. Nu, na 3 jaar, is het model gefacelift, zijn de motoren onder handen genomen en zijn er kleine interieurwijzigingen doorgevoerd. Maar is dat genoeg? De grilles van de sedan- en hatchbackversie verschillen wezenlijk De verkoop van de Mazda 3 moet omhoog en door middel van een facelift probeert Mazda dit te bewerkstelligen. Ten eerste krijgen de sedan en de hatchback een heel eigen gezicht. Beide auto’s worden gekenmerkt door een wezenlijke verschillende grille. Tevens zijn voor- en achterbumper vernieuwd en zit er een zwarte sierlijn om de achterlichtunit. Ook het instrumentarium is veranderd in de vorm van andere wijzerplaten en verlichting.

Om het gat tussen de gewone 3 en 3 MPS – die eind dit jaar in de showroom staat – op te vullen komt er een Mazda 3 GT-M. Deze GT-M heeft een speciale voor- en achterbumper, rechthoekige mistlampen, zijskirts, achterspoiler en 17 inch lichtmetalen wielen.
Ook de motoren van de 3 zijn onder handen genomen. De twee liter heeft nu S-VT (Sequentiële klepbediening) voor een beter koppelverloop en is gekoppeld aan een nieuwe zesversnellingsbak. Koppel en vermogen zijn verder ongewijzigd Het maximumkoppel ligt echter 500 r/min lager op 3500 r/min. De 1.4 en de 1.6 zijn niet gewijzigd qua motorvermogen en koppel, maar hebben wel, net als de twee liter, een beter koppelverloop. De CiTD is ongewijzigd gebleven. Een hoop ingrediënten dus die kunnen zorgen voor een betere verkoop. Prijzen worden eind juli bekend gemaakt.
Mazda 3 vernieuwd en verbeterd
Mazda 3 vernieuwd en verbeterd
Mazda 3 vernieuwd en verbeterd
Jan-willem Zwets zaterdag 15 juli 2006 09:04:35
Beste dhr/mevr. Een goede review van de mazda 3, maar ik heb vernomen dat er een nieuw model uitkomt in 2008 van de mazda 3, is daar jullie al iets van bekend? groetjes, Jan-willem zwets
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI