Mazda 3 op Autoshow van Los Angeles
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mazda 3 op Autoshow van Los Angeles

donderdag 09 oktober 2008 07:43:17

Mazda Motor Corporation onthult op de komende Autosalon van Los Angeles de sedanversie van de nieuwe Mazda3. Na de introductie van de eerste versie van de Mazda3 (Mazda Axela in Japan) vijf jaar geleden, beleeft de volledig nieuwe Mazda3 zijn wereldpremière op 19 november a.s. Dat zal gebeuren tijdens de persconferentie van Mazda tussen 12.20 en 12.45 uur lokale tijd.

De Mazda3 is van top tot teen vernieuwd om, geheel in stijl met het Mazda DNA, te zorgen voor een nog betere rijbeleving, dankzij onder meer een sportiever karakter, zeer zuinig brandstofverbruik en een sterk gereduceerd geluidsniveau. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een optimale balans tussen de beste milieueigenschappen en veiligheidsaspecten binnen Mazda’s lange termijn visie ‘Duurzame Zoom-Zoom’, in combinatie met uitstekende rijeigenschappen. Voeg daar nog het scherp getekende en expressieve front en het algehele dynamische design aan toe en de nieuwe Mazda3 heeft alles in zich om de toekomstige eigenaar van een sportieve en compacte sedan tevreden te stellen.

De compleet nieuwe versie van Mazda’s best verkochte compacte model borduurt voort op de rijke erfenis van Mazda en de stamboom van de Mazda3. Sinds de introductie van de Mazda3 in 2003 zijn er wereldwijd zo’n 1,8 miljoen exemplaren[1] van dit model verkocht in meer dan 100 landen. Tot op de dag van vandaag heeft de Mazda3 wereldwijd meer dan 90 awards[2] in de wacht gesleept. Bijna één op de drie verkochte Mazda’s per jaar is een Mazda3.

De voor de Amerikaanse markt bedoelde Sedan met 2.0 en 2.5 liter motor zal later in het jaar worden gevolgd door de nieuwe Mazda3 vijfdeurs Hatchback.
 

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Mazda
In Nederland kreeg het automerk nationale bekendheid door de onorthodoxe autoreclames die het bedrijf begin de jaren '90 op de televisie uitzond. Zo had ze een reclame met zes springende dwergen die de cilinders van de Mazdamotor uitbeeldden. Dat groepje van 6 kleine mensen moest de nieuwe kleinste V6 motor ooit gebouwd voorstellen.
Meer Mazda nieuws
Vernieuwde Mazda6 in showroom vanaf  36.990

Vernieuwde Mazda MX-5 met meer vermogenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI