Grootste watersportbeurs van Japan
Lexus Sport Yacht Concept wint award

Lexus Sport Yacht Concept wint award

dinsdag 13 maart 2018 17:53:15

Het Lexus Sport Yacht Concept is een premium, high-performance yacht met de power van twee 5,0-liter Lexus V8’s, bekend uit onder meer de Lexus LC 500. Het Lexus Sport Yacht Concept is tijdens de International Boat Show 2018 in Yokohama, Japan onderscheiden met de Special Award van het ‘Boat of the Year’-committee

Lexus kondigde bij het in ontvangst nemen van de award aan dat er plannen zijn om een premium performance yacht te ontwikkelen die straks wereldwijd te koop zal zijn, te beginnen in de tweede helft van 2019 in Amerika. Dit nieuwe, ‘luxury yacht’ moet plaats bieden aan 15 personen.

 

Het Lexus Sport Yacht Concept werd in januari 2017 in Miami Beach door CEO Akio Toyoda onthuld. De premium speedboot van het Lexus Design Centre met twee high-performance V8-motoren met 660 kW/885 pk bestaat deels uit met koolstofvezel versterkt kunststof, een materiaal dat Lexus ook gebruikte voor zijn supersportauto LFA. Het comfortabele interieur is uiterst luxe en fraai met onder andere met de hand bewerkte houten sierpanelen, soepel leder en hightechmultimedia.

 

Ultraluxe en sportieve Flybridge Cruiser
Het Lexus Sport Yacht Concept is ontwikkeld met de gerenommeerde Marquis-Larson Boat Group. Met diezelfde partij gaat Lexus zijn nieuwe schip ontwikkelen, een nog comfortabelere en sportieve Flybridge Cruiser met een bootlengte van 65 ft (bijna 20 m). Het ultraluxe jacht krijgt diverse luxe kamers benedendeks en een representatieve ontvangstruimte voor 15 gasten. Verdere specificaties waaronder de prijs maakt Lexus later bekend.

Grootste watersportbeurs van het land
De onlangs gehouden Japan International Boat Show is de grootste watersportbeurs van het land, vergelijkbaar met de HISWA Amsterdam Boat Show in Nederland. Een jury van 30 watersportjournalisten kent de Special Award toe


Lexus Sport Yacht Concept wint award
Prestigieuze award uitgereikt tijdens grootste watersportbeurs van Japan
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus kondigt ontwikkeling en verkoopplannen nieuw jacht aan
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Ultraluxe Flybridge Cruiser in 2019 in Amerika te koop
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
Lexus Sport Yacht Concept wint award
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Lexus

Lexus autonieuws

Lexus is sinds 1989 wereldwijd de naam van zeer luxe klassewagens van het Toyota- concern. Vooral in de Verenigde Staten is het merk erin geslaagd een volwaardige concurrent te zijn voor gevestigde merken in dit segment als Mercedes-Benz en BMW. Hoe de naam 'Lexus' is ontstaan is niet helemaal duidelijk, het wordt wel gezien als een acroniem voor 'Luxury cars for EXport to the US'.
Meer Lexus nieuws
De nieuwe Lexus LS 500h

Lexus LC Convertible Regatta Edition

De Lexus UX 300e Electric

Lexus ES 300h nu bij de dealer

Nieuwe zeer complete Lexus UX 250h

Lexus betoverende versie van LC

Nieuwe Lexus RC F SPORT Black Edition

Lexus RX 450hL voor zeven personenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com