Lexus IS 250 cabriolet wereldpremi?re

Lexus IS 250 cabriolet wereldpremi?re

woensdag 10 september 2008 18:31:58

Tijdens een persconferentie op 2 oktober aanstaande, op de Autosalon van Parijs, zal de nieuwe Lexus IS 250 C zijn wereldpremière beleven. Na de IS F, die bijzonder goed werd ontvangen, wordt de modellenserie met deze derde variant uitgebreid. Ook de LF-Xh hybride concept car, de vernieuwde IS 220d/IS 250, de nieuwe LS 460 AWD (All Wheel Drive) met permanente vierwielaandrijving en de Lexus Hybrid Drive-serie zullen er te zien zijn. Lexus is het eerste en enige automerk in het topsegment dat een uitgebreide reeks hybridemodellen aanbiedt, waaronder de RX 400h, de eerste hybride SUV ter wereld, de GS 450h, de sportieve hybride sedan, en het ongeëvenaarde vlaggenschip, de LS 600h.

2009 IS-serie
De 2009 IS-serie borduurt voort op de alomgeprezen finesse en de toonaangevende uitrusting van de dynamische, compacte Lexus sedan. De IS-serie heeft kleine wijzigingen ondergaan op het gebied van design, techniek en comfort. Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM; het pro actieve geïntegreerde veiligheidsysteem) is standaard toegevoegd aan de hele modellenserie. Dankzij de verbeterde aërodynamica en transmissie is de CO2-uitstoot van de IS 220d tot  8% verminderd.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Lexus

Lexus autonieuws

Lexus is sinds 1989 wereldwijd de naam van zeer luxe klassewagens van het Toyota- concern. Vooral in de Verenigde Staten is het merk erin geslaagd een volwaardige concurrent te zijn voor gevestigde merken in dit segment als Mercedes-Benz en BMW. Hoe de naam 'Lexus' is ontstaan is niet helemaal duidelijk, het wordt wel gezien als een acroniem voor 'Luxury cars for EXport to the US'.
Meer Lexus nieuws
De nieuwe Lexus LS 500h

Lexus LC Convertible Regatta Edition

De Lexus UX 300e Electric

Lexus ES 300h nu bij de dealer

Nieuwe zeer complete Lexus UX 250h

Lexus betoverende versie van LC

Nieuwe Lexus RC F SPORT Black Edition

Lexus RX 450hL voor zeven personenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com