Kleinste Jeep is de Jeep Renegade

Kleinste Jeep is de Jeep Renegade

donderdag 06 maart 2014 21:05:14

De compleet nieuwe Jeep Renegade 2015 breidt de mondiale line-up van het merk verder uit met de toetreding tot het groeiende segment van de compacte SUV, maar blijft trouw aan de avontuurlijke lifestyle, waar Jeep zo bekend om staat. De Renegade is een unieke combinatie van de beste off-road capaciteiten in deze klasse, vrijheid in de openlucht en comfortabel gerief, de eerste negentraps automaat in dit segment die bijdraagt aan uitnemende rijdynamiek op weg en in terrein, zuinige motoren, verfijning van absolute wereldklasse en een scala aan innovatieve veiligheidsuitrustingen en geavanceerde technologie. Het resultaat is een efficiënt voertuig, dat jonge en avontuurlijke kopers overal in de wereld aan zal trekken tot het merk Jeep.

 

"De compleet nieuwe Jeep Renegade 2015 vormt een nieuwe uitbreiding van de portfolio van het merk en heeft ten doel het segment van de compacte SUV overal in de wereld verder uit te breiden met een referentieniveau waar het gaat om efficiency en rijdynamiek, terwijl het voertuig tegelijkertijd de beste 4x4 capaciteiten in zijn klasse biedt, capaciteiten die kopers van Jeep verwachten," aldus Mike Manley, president en CEO van Jeep Brand, Chrysler Group LLC. "De Renegade symboliseert het fameuze Amerikaanse design van het merk, maar ook de vindingrijkheid en innovatie die dit eerste optreden van het merk Jeep in het segment van de compacte SUV in meer dan 100 markten rond de wereld markeert."


Kleinste Jeep is de Jeep Renegade
Kleinste Jeep is de Jeep Renegade
Kleinste Jeep is de Jeep Renegade
Kleinste Jeep is de Jeep Renegade
1 reactie
Reacties
Binte
Deze Jeep is een leuke Jeep. Vormen zijn erg Amerikaans en dat bevalt me nu wel. Normaal geen echte leuke vormen.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Jeep

Jeep autonieuws

Na de oorlog ging Willys door met het produceren van de Jeep voor het leger. Men produceerde in 1947 de Jeep Jeepster, wat men een vroege voorloper van de SUV kan noemen; het was een auto met een Jeep uiterlijk maar met een conventionele achterwielaandrijving. Doordat Willys druk was met de productie voor het leger werd de productie van de Jeepster stopgezet. Jeep is lid van DaimlerChrysler.
Meer Jeep nieuws
2022 model Jeep Compass gespot

De compleet nieuwe Jeep Wrangler

Mopars off-roaduitrusting voor Wrangler Unlimited Sahara

De evolutie van de Jeep Cherokee

Vierde generatie Jeep Wrangler

Nieuwe Jeep Compass debuut in Brazilie

Jeep CUV als vervanger voor Compass and Patriot

Special editions Jeep Renegade en Jeep Cherokee op IAAAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com