Kia compleet nieuwe Sportage op IAA in Frankfurt

Kia compleet nieuwe Sportage op IAA in Frankfurt

IAA autoshow frankfurt 2015
dinsdag 18 augustus 2015 18:15:07

Kia onthult op 15 september tijdens de 2015-editie van de Frankfurt International Motor Show (IAA) als wereldprimeur de compleet nieuwe Kia Sportage. Deze vierde generatie van de Kia Sportage onderscheidt zich door een gedurfd, vooruitstrevend design dat in alle elementen kracht en dynamiek uitstraalt. De styling van de nieuwe Sportage, Kia’s bekende en succesvolle  SUV, creëert visuele harmonie door een combinatie van scherpe  lijnen en een strak gevormde carrosserie.

Kia onthult op 15 september tijdens de 2015-editie van de Frankfurt International Motor Show (IAA) als wereldprimeur de compleet nieuwe Kia Sportage.

 

Deze vierde generatie van de Kia Sportage onderscheidt zich door een gedurfd, vooruitstrevend design dat in alle elementen kracht en dynamiek uitstraalt. De styling van de nieuwe Sportage, Kia’s bekende en succesvolle  SUV, creëert visuele harmonie door een combinatie van scherpe  lijnen en een strak gevormde carrosserie.

 

In het interieur verenigt de compleet nieuwe Sportage een helder, modern ontwerp met kwalitatief hoogwaardige materialen. Het resultaat is Kia’s meest verfijnde en hoogwaardige interieur tot dusver. Het design van de nieuwe Sportage – ontwikkeld in  het Europese designcentrum van Kia in Frankfurt –  is richtinggevend voor de stijl van alle toekomstige Kia-modellen.


Kia compleet nieuwe Sportage op IAA in Frankfurt
Kia compleet nieuwe Sportage op IAA in Frankfurt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Kia

Kia autonieuws

Kia is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uit maakt van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en producties van eigen personenauto's en bedrijfswagens. Het merk heeft op dit moment drie fabrieken in Zuid-Korea, en heeft onlangs een fabriek in Slowakije in gebruik genomen.
Meer Kia nieuws
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw

Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N

De nieuwe Kia EV-cross-over

2022 model Kia Niro begint test

De volgende generatie Kia Sportage

Kia e-Niro met 485 kilometer range

Kia Ceed vanaf 4 juli in de showroom

Vernieuwde Kia SportageAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com