Jaguar XKR - Prijzen
Je bent hier » Home » Autonieuws » Jaguar XKR - Prijzen

Jaguar XKR - Prijzen

vrijdag 30 juni 2006 07:24:05
Jaguar vraagt een fractie meer voor de XKR dan menig autoredactie eerder deze week voorspelde. In Coupé-variant kost de sportwagen 136.990 euro en als Convertible 147.990 euro. Dat is iets meer dan 20 mille meer dan de tarieven van de sportwagen zónder R in de naam. Voor die meerprijs beschikt de XKR over gaas in de grille, extra luchtinlaten in de voorbumper, koelgaten in de motorkap en andere, in 19 en 20 inch verkrijgbare lichtmetalen wielen. Het overgrote deel van die ruim 20 mille komt op conto van de V8-motor onder de lange motorkap.

Vermogen
Het blok is voorzien van een supercharger, waardoor vermogen en koppel uitkomen op respectievelijk 420 pk en 560 Nm. Onderhuids meer verschillen met de XK. Zo zijn onder andere de veren 38% stijver en is Jaguars adaptieve ophangingssysteem CATS aanwezig.

Jaguar XKR - Prijzen
Jaguar XKR - Prijzen
Jaguar XKR - Prijzen
Jaguar XKR - Prijzen
Jaguar XKR - Prijzen
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Jaguar

Jaguar autonieuws

Jaguar Cars is een autofabrikant uit Engeland die zich met name toelegt op de productie van luxe auto's. De Ford Motor Company heeft Jaguar Cars in december 1990 overgenomen, en het merk naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd het merk samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.
Meer Jaguar nieuws
Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662

Jaguar SUV krijgt een opfrisbeurt

Jaguar F-Pace model 2021 betrapt

Jaguar I-PACE EV320

Jaguar Project 8 snelste Jaguar ooit

Jaguar kijkt door een blind bocht!

Jaguar F-Pace SVR is sportauto in SUV-verpakking

Graphic Pack verfraait Jaguar F-TYPE SVRAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com