Infinity presenteert VC-T motor

Infinity presenteert VC-T motor

vrijdag 26 augustus 2016 17:41:53

INFINITI presenteert binnenkort haar VC-T (Variable Compression-turbo) motor, 's werelds eerste productieklare variabele compressieverhouding motor en een van de meest geavanceerde verbrandingsmotoren die ooit is gemaakt. De presentatie zal zijn op 29 september op de 2016 Paris Motor Show (Mondial de l'Automobile).

INFINITI’s nieuwe viercilinder VC-T turbo benzinemotor is al meer dan 20 jaar in ontwikkeling en is een belangrijke doorbraak op het gebied van verbrandingsmotoren. Roland Krueger, president van INFINITI Motor Company zei: "VC-T-technologie is een grote verandering voor INFINITI. Het is een revolutionaire volgende stap in het optimaliseren van de efficiëntie van de verbrandingsmotor.

 

Deze technologische doorbraak biedt de kracht van een krachtige 2,0-liter turbo benzinemotor met tegelijkertijd een hoog rendement." VC-T-technologie betekent een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van de interne verbrandingsmotor ; motoren zijn niet langer beperkt door een vaste compressieverhouding. De vindingrijkheid van VC-T motortechnologie ligt in zijn vermogen om zichzelf te transformeren en het naadloos verhogen of verlagen van de hoogte van de zuigers. Als gevolg daarvan kan de slag van de motor veranderen en varieert de compressieverhouding ergens tussen de 8: 1 (hoge prestaties) en 14: 1 (hoger rendement).

 

De motor past zich automatisch aan naar de optimale verhouding, afhankelijk van de eisen van de rijsituatie. VC-T-technologie biedt meerdere voordelen voor de klant, waaronder een aanzienlijk lager brandstofverbruik, lagere uitstoot en sterk verminderde geluids- en trillingsniveaus; De motor is ook lichter en compacter dan vergelijkbare conventionele motoren. Meer informatie over ’s werelds eerste VC-T motor zal door INFINITI worden gepresenteerd tijdens Mondial de l’Automobile op 29 september. De persconferentie is om 12.30 uur.


Infinity presenteert VC-T motor
Infinity presenteert VC-T motor
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Infiniti
Infiniti is een Japans automerk van moedermaatschappij Nissan (tegenwoordig onderdeel van Renault). Het merk wordt anno 2005 verkocht in de Verenigde Staten, Canada, het Midden- Oosten, Zuid-Korea en Taiwan. Nissan heeft plannen om het automerk in de loop van 2008 ook in Europa en Japan officieel op de markt te brengen.
Meer Infiniti nieuws
2021 komt 100% elektrische Infiniti

Infinity onthult Q Inspiration Concept

Infinity prijzen bekend Q60 sportcoupe

Nieuwe Infiniti QX30 gearriveerd

Wereldpremiere Infiniti Q60

Infinti op de Autosalon van Geneve 2015

Infiniti Q30 is nu nog folievrolijk

Eerste foto's stijlvolle Infiniti QX30 ConceptAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com