Infinity onthult Q Inspiration Concept
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Infinity onthult Q Inspiration Concept

maandag 15 januari 2018 18:16:29

INFINITI onthulde zijn nieuwe Q Inspiration Concept tijdens de internationale autoshow in Detroit. De Q Inspiration Concept geeft een voorproef van de nieuwe generatie INFINITI auto’s. De concept car laat zien hoe een innovatieve VC-Turbo aandrijflijn, next-level autonome besturingstechnologieën gecombineerd met een uniek, op de mens gericht, interieur de ervaring van bestuurders in het middelgrote sedansegment zouden kunnen verrijken.

De buitenkant van de Q Inspiration Concept laat duidelijke en strakke lijnen zien met dynamische en zelfverzekerde proporties. Het is de eerste manifestatie van INFINITI’s nieuwe ontwerpvisie voor een tijdperk van geavanceerde aandrijflijnen. Het concept vermijdt klassieke sedanvormen met zijn coupéachtige uiterlijk en langgerekte silhouet.

 

Ook de binnenkant van de Q Inspiration Concept volgt een minimalistische benadering, met een strak interieurontwerp dat de bestuurder en passagiers omhult in een comfortabele omgeving.

 

De intelligent verpakte viercilinder VC-Turbo heeft de ontwerpers bevrijd van de beperkingen van de aandrijflijnarchitectuur, waardoor zij een ruim interieur konden realiseren. Moderne technologie en vakmanschap komen samen in het interieur op een manier die de bestuurder ondersteunen tijdens het rijden en niet afleiden.

 

Aangedreven door de revolutionaire VC-Turbo-technologie van INFINITI, beschikt de Q Inspiration over een aandrijflijn die benzine turbocharger combineert met het koppel en de efficiëntie van een hybride- of dieselmotor. VC-Turbo transformeert continu en past de compressieverhouding aan om het vermogen en de brandstofefficiëntie te optimaliseren. Dit resulteert in een slimme krachttoepassing, die de bestuurder voorziet van meer controle. De Q Inspiration geeft een voorproef op de toekomstige toepassingen voor INFINITI's variabele compressieverhouding VC-Turbo motortechnologie.

 

De nieuwe ProPILOT technologie verlost de bestuurder van alledaagse en stressvolle rijsituaties. ProPILOT realiseert de volgende fase in het autonoom rijden voor INFINITI. Het stelt bestuurders in staat om stressvollere rijtaken aan de auto te delegeren en gebruik te maken van een verbeterd vermogen om te reageren op gevaren. Met het systeem als een 'co-piloot', behoudt de bestuurder nog altijd de ultieme controle.

 

“Het premium sedansegment is nogal conservatief geworden. De INFINITI Q Inspiration geeft een voorproefje van iets dat een jonger publiek kan aanspreken, die op zoek zijn naar modern design en nieuwe technologieën om te inspireren en hen te bekrachtigen.”
Christian Meunier, INFINITI Global Division Vice President

Infinity onthult Q Inspiration Concept
INFINITI onthult nieuw design voor toekomstige geavanceerde aandrijflijnen. Nieuwe ProPILOT technologie verlost bestuurder van alledaagse en stressvolle ritten
Infinity onthult Q Inspiration Concept
Minimalistisch en mensgericht interieurdesign
Infinity onthult Q Inspiration Concept
Concept benadrukt toekomstige toepassingen voor VC-Turbo variabele compressieverhouding motor
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.

Infiniti
Infiniti is een Japans automerk van moedermaatschappij Nissan (tegenwoordig onderdeel van Renault). Het merk wordt anno 2005 verkocht in de Verenigde Staten, Canada, het Midden- Oosten, Zuid-Korea en Taiwan. Nissan heeft plannen om het automerk in de loop van 2008 ook in Europa en Japan officieel op de markt te brengen.
Meer Infiniti nieuws
2021 komt 100% elektrische Infiniti

Infinity prijzen bekend Q60 sportcoupe

Uit dezelfde categorie

Nieuwe weerfabriek van Ford
Nieuwe weerfabriek van Ford

In het nieuwe geavanceerde Environmental Test Centre vind je onder één dak alle weersomstandigheden van de wereld. Dat stelt ingenieurs in staat om toekomstige auto’s...

Ford Fiesta ST nu te bestellen vanaf  31.790
Ford Fiesta ST nu te bestellen vanaf 31.790

Onder de motorkap van de Fiesta ST ligt een primeur. De 1,5 liter EcoBoost-motor is de eerste driecilinder ooit in een auto uit de Ford Performance-reeks. De krachtbron heeft een...

Elektrisch autorijden in een BMW is booming
Elektrisch autorijden in een BMW is booming

De zeer succesvolle geëlektrificeerde voertuigen van het bedrijf dragen sterk bij aan het aanhoudende verkoopsucces en in april werd een belangrijke mijlpaal behaald. "We zijn...

Peugeot 508 Grande Berline vanaf voor  37.690
Peugeot 508 Grande Berline vanaf voor 37.690

Het gamma van de nieuwe Peugeot 508 is compact en overzichtelijk. Het gamma is zoals gebruikelijk verdeeld in een regulier gamma en een Blue Lease gamma. Alle versies zijn royaal...Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2018 Contact: Autoliefhebber.com | Design: Art of Creations | Sponsor: Draw2design