Infiniti verbetert de Q70 sedan

Infiniti verbetert de Q70 sedan

vrijdag 05 september 2014 11:03:17

Vlak na de onthulling in Noord-Amerika maakt de op veel punten aangepaste Infiniti Q70 Premium sedan tijdens de Paris Motor Show zijn Europese debuut.
 

Aan de buitenzijde hebben diverse esthetische aanpassingen er voor gezorgd dat het uiterlijk aansluit bij het ontwerp van de in 2013 onthulde Infiniti Q50 middenklasse premium sedan. Zowel de voor- als de achterbumper zijn aangepast, terwijl de koplampen met het kenmerkende “Infiniti-oog” nu standaard voorzien zijn van LED-techniek. De achterlichten zijn beter zichtbaar gemaakt door toepassing van LED lampen. De standaard grille en de Sport grille zijn gewijzigd om aan te sluiten bij de Q50.
 

Het comfort aan boord en de geluidsisolatie zijn verder verbeterd. Op diverse plaatsen is het koetswerk en het onderstel aangepast om het geluidsniveau door wind, afrolgeluiden en mechanische geluiden die de passagier cabine binnendringen te verlagen.
 

Op het gebied van rijcomfort is de vering aangepast. De bestaande telescoopdempers zijn voorzien van een nieuw type afdichting tussen de bewegende cilinders, waardoor met name de eerste trillingen door slecht wegdek beter worden gefilterd. De standaard 18” velgen zijn uitgevoerd in een nieuw ontwerp.
 

Speciaal voor Europa is de nieuwe Infiniti Q70 voorzien van een zuinige en schone 2.2-liter turbodiesel viercilinder welke 167pk en 400nm Koppel levert. Dit koppel is volledig beschikbaar tussen 1600 en 2800 toeren voor een sterke acceleratie en veel trekkracht. Door de specifieke Infiniti elektromagnetische injectoren en de enkele turbo met variabele geometrie zijn zowel het turbogat als het verbruik verminderd.
 

De Q70 Hybrid, met zijn geprezen aandrijflijn, voorzien van het Infiniti Direct Response Hybrid® systeem met Intelligent Dual Clutch Control is eveneens verbeterd. Aanpassingen van de verminderde mechanische wrijving van de 3.5-liter V6 benzine motor tot aan de nieuwe software die de gehele aandrijflijn aanstuurt, hebben het volledig elektrische bereik vergroot en de “zeil”-functie met ontkoppelde motor verlengd.

 

De reeks van veiligheidshulpsystemen op de Q70 is al indrukwekkend, maar wordt nu uitgebreid met de grensverleggende Around View Monitor (AVM). Met zijn pakket aan camera’s, sensoren en lasers voor en achter is AVM in staat om te helpen op onoverzichtelijke kruisingen, druk stadsverkeer en tijdens parkeermanoeuvres. Het beeld aan de voorzijde kan wisselen tussen een 150-graden breedbeeld projectie en een volledig 180-graden projectie die voetgangers, kinderen, dieren en andere auto’s zichtbaar maakt.

 

De Q70 is naast een sterk verbeterde connectiviteits interface, voor ieder merk smartphone die op dit moment leverbaar is, ook voorzien van strategisch in de cabine en bagageruimte aangebrachte 12V aansluitingen en kleine opbergplaatsen voor deze persoonlijke apparaten. Een andere verbetering aan boord is de gewijzigde aansturing van de verwarming en de ventilatie die zich ook aanpast aan de Start/Stop functie op de 2.2 turbodiesel Q70 voor Europa, waardoor het comfort in de cabine altijd op het gewenste niveau blijft, ook als de motor is uitgeschakeld.

 

De nieuwe Infiniti Q70 wordt vanaf december 2014 leverbaar op de Europese markten. Prijzen zullen later bekend gemaakt worden.


Infiniti verbetert de Q70 sedan
Infiniti verbetert de Q70 sedan
Infiniti verbetert de Q70 sedan
Infiniti verbetert de Q70 sedan
Infiniti verbetert de Q70 sedan
Infiniti verbetert de Q70 sedan
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Infiniti
Infiniti is een Japans automerk van moedermaatschappij Nissan (tegenwoordig onderdeel van Renault). Het merk wordt anno 2005 verkocht in de Verenigde Staten, Canada, het Midden- Oosten, Zuid-Korea en Taiwan. Nissan heeft plannen om het automerk in de loop van 2008 ook in Europa en Japan officieel op de markt te brengen.
Meer Infiniti nieuws
2021 komt 100% elektrische Infiniti

Infinity onthult Q Inspiration Concept

Infinity prijzen bekend Q60 sportcoupe

Infinity presenteert VC-T motor

Nieuwe Infiniti QX30 gearriveerd

Wereldpremiere Infiniti Q60

Infinti op de Autosalon van Geneve 2015

Infiniti Q30 is nu nog folievrolijkAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com