Werelds eerste waterstof-hybride sportauto
Hyundai N Vision 74
Je bent hier » Home » Autonieuws » Hyundai N Vision 74

Hyundai N Vision 74

maandag 07 november 2022 17:28:43

Hoe maak je elektrisch racen nog aantrekkelijker? Met de ontwikkeling van de N Vision 74 en de RN22e hoopt Hyundai daar antwoord op te krijgen. De N Vision 74 is een zogenoemd rolling lab, een rijdend laboratorium met een iconisch design waarmee Hyundai N, de sportieve divisie van Hyundai, nieuwe en geavanceerde technologieën test en ontwikkelt.

De N Vision 74 combineert EV-technologie met geavanceerde brandstofceltechnologie en is daarmee het eerste op waterstof rijdende brandstofcel-hybride conceptmodel waarmee Hyundai N het rijplezier in het elektrificatietijdperk naar een hoger plan wil tillen. Hyundai kondigde deze visie op technologie voor het eerst aan in 2015, toen het behalve zijn high performance-label ‘N’ ook de virtuele conceptauto N 2025 Vision Gran Turismo onthulde.

 

Slechts zeven jaar later is de geavanceerde technologie, waar de virtuele conceptauto een voorproefje van gaf, nu beschikbaar in een volledig bestuurbare auto. De N Vision 74 is ’s werelds eerste waterstof-hybride sportauto en onderstreept Hyundai's leiderschap op het gebied van duurzame high performance-technologie. Rijdende laboratoria zijn een ‘speeltuin’ waarin Hyundai N alles kan ontdekken dat nieuwe technologie uit de autosport verbindt met toekomstige N-modellen en waarmee het een brug slaat tussen zijn autosport- en productiemodellen.

 

Deze voertuigen worden uitgebreid getest en hebben tot doel om de hoogwaardige technologieën uit de autosportwereld naar de openbare weg te brengen. Aan de basis van de rijdende laboratoria staat Project RM, waarmee Hyundai in 2012 van start ging. RM verwijst naar Racing Midship, een N-prototype met achterwielaandrijving en een midscheeps geplaatste elektromotor.


Hyundai N Vision 74
Hyundai N Vision 74
Hyundai N Vision 74
Hyundai N Vision 74
Hyundai N Vision 74
Hyundai N Vision 74
Hyundai Le Fil Rouge1
Hyundai kopen
Hyundai auto op waterstof
Hyundai Nexo 800 km op waterstof
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Hyundai

Hyundai autonieuws

Hyundai Motor Company (opgericht in 1967) is een van de succesvolste automerken van dit moment. Anno 2020 is Hyundai de op vier na grootste autoproducent ter wereld. Hyundai beschikt wereldwijd over acht moderne autofabrieken en zeven Design & Technical Centres. In totaal zijn bijna 110.000 mensen bij Hyundai Motor Company werkzaam. Hyundai is ook een van de meest innovatieve autofabrikanten ter wereld. Het merk streeft naar een leidende rol op het gebied van elektrische mobiliteit met batterij-elektrische en waterstof-elektrische voertuigen en geŽlektrificeerde hybride-modellen. In Nederland behoort Hyundai bij de succesvolste en bestverkopende autoproducenten. Hyundai Motor Netherlands deelt het succes met de Hyundai-dealerbedrijven in Nederland. Hyundai is Partner van de FIFA, de KNVB en het Van Gogh Museum. De fabrikant is regerend wereldkampioen in zowel het spectaculaire World Rally Championship (WRC) als in de toerwagenraceklasse WTCR.
Meer Hyundai nieuws
Unieke elektrische Hyundai Motors vloot betrapt

Nieuwe Hyundai Tucson in Nederland

Hyundai deelt teaserbeeld IONIQ 5

Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt

Nieuwe foto's Hyundai Ioniq 5

Hyundai en Van Gogh Museum

Hyundai H1 verliest meer camouflage

Hyundai H1 / Starex spyshotsAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com