Hyundai Coupe - Faceliftje
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Hyundai Coupe - Faceliftje

woensdag 26 juli 2006 18:10:39
Op een autoshow in het verre China heeft Hyundai het doek van de vernieuwde Hyundai Coupé getrokken. Met een nieuw front en een gewijzigd achterwerk moet Hyundais enige sportauto er weer even tegenaan kunnen. De voorzijde van de Hyundai Coupé is totaal veranderd. Het goeiige gezicht van de Coupé is veranderd in een wat norse blik. Van de grille is bijna niets meer over: de grote brievenbus in de neus van de huidige Coupé is vervangen door een kleine sleuf. Aan de achterzijde valt betrekkelijk weinig nieuws te melden, anders dan dat de lichtunits zo van de Mazda RX-8 lijken te komen.

De techniek blijft bij het oude, want de tweeliter viercilinder en de 2,7-liter V6 blijven gewoon leverbaar. Hyundai presenteert de vernieuwde Coupé op de Chinese Guangzhou Motor Show. In oktober zet Hyundai hem op zijn stand op de Autosalon in Parijs.
Hyundai Coupe - Faceliftje
Hyundai Coupe - Faceliftje
Hyundai Coupe - Faceliftje
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties

Hyundai
Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid- Korea. In dat land werden in 1967 onder de naam Hyundai auto's geassembleerd van het merk Ford. Later ontstond een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor Company nam in 1998 Koreaanse concurrent Kia over en wil binnenkort tot de vijf grootste autofabrikanten ter wereld behoren. Hyundai is Koreaans voor moderniteit.
Meer Hyundai nieuws
Hyundai Santa Fe groter en beter dan ooit

Vingerafdrukscanner in een autoAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI