Honda richt zich op comfort en zuinigheid

Honda richt zich op comfort en zuinigheid

dinsdag 23 april 2013 13:12:55

In het huidige tijdsgewricht waarin veel mensen minder geld te besteden hebben, brandstofprijzen hoger zijn dan ooit en steeds meer particulieren en ondernemers zich bewust worden van het belang van milieuvriendelijke oplossingen is het geen verassing dat de autobranche inspringt op de eisen die de moderne mens stelt aan een auto. Honda toont met de nieuwe serie modellen aan zich terdege bewust te zijn van deze ontwikkelingen: de nieuwe Honda’s combineren comfort met energiezuinigheid.

Die nieuwe CRZCRZ, bijvoorbeeld, is een sportcoupé die is voorzien van een benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor. Deze twee motoren vullen elkaar aan, waardoor de wagen niet alleen beter presteert, maar ook zuiniger is in het brandstofverbruik. Op deze manier laat Honda zien dat milieuvriendelijkheid niet ten koste hoeft te gaan van de rijbeleving. Dit is de eerste keer dat Honda de Integrated Motor Assist heeft verbonden aan een 1.5 liter i-VTEC-benzinemotor, waardoor de auto extra acceleratievermogen heeft.

Ook voor mensen die op zoek zijn naar een ruimere auto die toch het milieu en de portemonnee spaart is er een oplossing: de nieuwe Honda Accord TourerHonda Accord Tourer. Uiteraard ligt de exacte zuinigheid aan het type motor waarvoor gekozen wordt, maar alle uitvoering zijn gericht op het vinden van de balans tussen zuinigheid en een indrukwekkend prestatievermogen.De 2.0 liter i-VTEC-motor levert de beste verhouding tussen vermogen en efficiëntie.

Zowel de 2.0- als de 2.4 liter-uitvoering is handgeschakeld en voorzien van 6 versnellingen. Tijdens het rijden wordt op het dashboard het advies gegeven om door- of terug te schakelen als dat een lager brandstofverbruik op zou leveren. Zo helpt de auto je terwijl je rijdt om bewust te zijn van wat je rijgedrag doet met het benzineverbruik.

Voor welke optie je ook gaat, Honda levert met deze en andere modellen het bewijs dat zuinigheid absoluut niet ten koste hoeft te gaan van comfort en rijplezier. De moderne bestuurder kan hierdoor genieten van alle gemakken en rijprestaties van deze auto’s, zonder daarbij de eigen portemonnee of het milieu te schaden: een heuse win-win situatie.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Honda

Honda autonieuws

Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda. Er werd begonnen met de productie van losse motoren voor inbouw in fietsen. Al snel werd overgegaan op productie van volledige motorfietsen, aanvankelijk zelfs als licentiehouder van Harley- Davidson! Midden jaren 50 was Honda de eerste van vele Japanse bedrijven die de Europese en Amerikaanse markt benaderde met aanvankelijk lichte, maar later ook zeer zware motorfietsen.
Meer Honda nieuws
De dikste Honda Civic in 2022

Spyshots nieuwe generatie Civic

Nieuwe Honda Civic Sedan betrapt tijdens de test!

Honda onthult de gloednieuwe CR-V

Onderweg met de nieuwe Honda Civic Type R


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com