Honda Jazz komt naar Autosalon Parijs 2014

Honda Jazz komt naar Autosalon Parijs 2014

vrijdag 19 september 2014 19:33:13

Vandaag heeft Honda de eerste foto’s vrijgegeven van het prototype van de nieuwe Jazz, dat volgende maand zijn publieke debuut zal maken op de Mondial de l‘Automobile 2014 in Parijs.

 

Dit prototype pakt uit met een gloednieuw koetswerkontwerp, dat Honda’s populaire model een gestroomlijnde en moderne look geeft en daarmee impliceert dat de nieuwe generatie op diverse vlakken een grote sprong voorwaarts maakt. De buitenafmetingen blijven het zelfde ten opzichte van de vorige generatie Jazz, maar de 30 mm langere wielbasis creëert nog meer binnenruimte.

 

De derde generatie van de Europese Jazz, onderdeel van Honda’s serie ‘kleine modellen’, zal worden gebouwd op het wereldwijd gebruikte compacte platform van het bedrijf. De nieuwkomer behoudt de centrale brandstoftankopstelling, die ook wordt toegepast bij de Civic en de onlangs aangekondigde HR-V. Deze ruimtebesparende lay-out biedt klanten heel wat voordelen qua moduleerbaarheid, functionaliteit en bagageruimte.

 

Vanbinnen neemt het nieuwste model de bijzonder veelzijdige Honda Magic Seats® over. 

 

Dankzij de nieuwe wielophanging zal de nieuwe Jazz voor zowel de bestuurder als de passagiers geraffineerdere en comfortabelere rijeigenschappen bieden.

 

De nieuwe Europese Jazz, die vanaf de zomer van 2015 te koop zal zijn, rijdt zuiniger en presteert beter dankzij de nieuwe Earth Dreams Technology-motor. De nieuwe 1.3-liter i-VTEC-benzinemotor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak (ter vervanging van de vorige versnellingsbak met vijf versnellingen) of een CVT-transmissie.

 

Meer informatie over Honda’s nieuwe Jazz voor Europa zal worden gegeven tijdens Honda’s persconferentie op de Mondial de l’Automobile 2014 in Parijs, op donderdag 2 oktober om 16.45 CET (hal 3).


Honda Jazz komt naar Autosalon Parijs 2014
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Honda

Honda autonieuws

Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda. Er werd begonnen met de productie van losse motoren voor inbouw in fietsen. Al snel werd overgegaan op productie van volledige motorfietsen, aanvankelijk zelfs als licentiehouder van Harley- Davidson! Midden jaren 50 was Honda de eerste van vele Japanse bedrijven die de Europese en Amerikaanse markt benaderde met aanvankelijk lichte, maar later ook zeer zware motorfietsen.
Meer Honda nieuws
De dikste Honda Civic in 2022

Spyshots nieuwe generatie Civic

Nieuwe Honda Civic Sedan betrapt tijdens de test!

Honda onthult de gloednieuwe CR-V

Onderweg met de nieuwe Honda Civic Type R


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com