GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
Informatie
1 reactie
Geen reacties

GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015

donderdag 14 mei 2015 18:47:38

De Volkswagen Golf GTE Sport is een prototype van Volkswagen gepresenteerd in de "Wörthersee 2015" evenement met de Golf GTI Clubsport . Het is een plug-in hybride voertuig aangedreven door een verbrandingsmotor en de twee elektromotoren aangedreven door een lithium-ion batterij.

Het chassis is van koolstofvezel en de warmte motor, viercilinder en 1.6-liter motor, is gebaseerd op de Volkswagen Polo R WRC (International Racing Car Championship rally). Het is turbocharged, het genereert 299 pk maximaal vermogen en 400 Nm koppel.

 

De eerste elektrische motor is gelegen aan de vooras, samen met de transmissie, die automatisch zestraps dubbele koppeling. Het geeft 115 pk en 330 Nm. De tweede elektrische motor, identiek vermogen maar met minder koppel (270 Nm), drijft de achterwielen. Het totale systeem is 400 pk en een maximum koppel is 670 Nm.

 

Volgens Volkswagen wordt het ontwerp Golf GTE Sport op basis van concurrentie voertuigen, maar kan op de weg, is geoptimaliseerd voor gebruik op circuit

 

De deuren gaan open schaar, dat wil zeggen, draai verticaal en naar boven te openen. Er aerodynamische hulpstukken zoals zijdeflectors, een spoiler en een diffuser om steun te hoge snelheid te verhogen en het optimaliseren van koeling van de remmen. Sommige van deze elementen carbon fiber. Wielen zijn 20-inch banden gemonteerd respectievelijk 235 en 275 mm breed front en achterzijde.

 

Ook het interieur heeft koolstofvezel elementen en stoffering en sommige coatings zijn microfiber. De stoelen zijn soort emmer met harnasgordels soort met vijf ankerpunten. Er zijn peddels om uitdossingen handmatig achter het stuur te veranderen. De instrumentatie bestaat uit drie schermen die gegevens op verschillende niveaus de bestuurder.

Hoe dichter het gezichtsveld van de bestuurder scherm toont snelheid autonomie en "GTE mode" mode kan de beste lijn vertonen bij het rijden op een circuit. In de passagierszijde is er nog een multifunctioneel display. De passagier is gescheiden van de bestuurder door een volumineuze middenconsole waar meer controles worden ondergebracht als een knop om het brandbestrijdingssysteem geactiveerd.

 

Op het dak is er een knop waarmee u de verschillende modi van het rijden te kiezen, met een soortgelijke benadering die wordt gebruikt in de Volkswagen Golf GTE "E-mode 'laat bewegen tot 50 km in zuiver elektrische modus; "Hybride mode": het systeem past de transportstand op de behoeften van het rijden, kunnen zij zich alleen met de elektromotoren, de verbrandingsmotor of beide gecombineerde systemen. Ook ondersteunt configureren hoe het beheer van de batterij als je niet versnellen, ofwel door het houden van de lading boven een bepaalde waarde, bijvoorbeeld, gebruik het op een ander moment, ofwel de batterij opladen met behulp van de benzinemotor als generator ; "GTE mode": deze wordt geactiveerd door een specifieke knop op de console. Verandert de dynamische respons van de auto, hoewel Volkswagen niet heeft aangegeven welke parameters beïnvloeden. Alle drie motoren ontwikkelen maximumvermogen. Zo kan versnellen van 0-100 km / h in 4,3 s en 0-200 km / h in 15,9 s.

 

Wanneer de auto loopt uitsluitend bij de inwendige verbrandingsmotor traction is de vooras. Als alle drie de motoren werken (bijvoorbeeld het "GTE mode" actieve modus) is integraal tractie, zelfs als het niveau van de batterij bijna leeg is. In dit geval de voorste elektromotor werkt als een elektrische generator.

GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
GTE Sport prototype Volkswagen Golf 2015
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Volkswagen Golf GTE Sport
Op beurs: Worthersee 2015
Automerk: Volkswagen
Automodel: Golf
Uitvoering: GTE Sport

Volkswagen
Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Nieuwe Passat nu in de showroom

Oppermachtige Touareg V8 TDI debuteertAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI