Unieke Mustang wordt op 26 juli geveild
Ford Mustang GT Eagle Squadron is uniek

Ford Mustang GT Eagle Squadron is uniek

maandag 16 juli 2018 12:25:21

Ford Performance heeft samengewerkt met driftkampioen Vaughn Gittin Jr. om een unieke Eagle Squadron Mustang GT ter ere van de 100e verjaardag van de Royal Air Force te creeeren. Deze unieke Mustang wordt op 26 juli in Oshkosh, Wisconsin, geveilgd tijdens het AirVenture Charity Event. Tijdens het Goodwoood Festival of Speed zal de Mustang voor het eerst worden getoond.

De iconische Ford Mustang GT uit 1968, bestuurd door Steve McQueen in Warner Bros. Pictures 'klassieke film' Bullitt '- en verloren tot de geschiedenis tot het begin van dit jaar - verschijnt voor het eerst buiten de VS op het Goodwood Festival of Speed, U.K. in 2018.
 

De auto die schitterde in de legendarische achtervolging van de Warner Bros.-film van tien minuten - de standaard voor elke achtervolging van een filmwagen - volgt op de 1,9 km lange Goodwood Hillclimb-cursus, vergezeld door eigenaar Sean Kiernan en naast de nieuwe speciale editie Ford Mustang Bullitt die de 50e verjaardag van de klassieke film viert.
 

Een andere zeer speciale Ford Mustang betaalt een eerbetoon aan Goodwood aan een groep vrijwillige piloten uit de VS die gevechtsmissies vlogen langs de Royal Air Force over Europa vanaf nabijgelegen Britse vliegvelden, voordat de VS de Tweede Wereldoorlog binnenvielen. Opgedreven door de Hillclimb door Vaughn Gittin Jr. - en mede gecreëerd door Ford Performance en de RTR-voertuigen van de wereldkampioen drifter - beschikt het Eagle Squadron Mustang GT over een eenmalige, op jachtvliegtuigen geïnspireerde livrei.
 

De superkrachtige Ford GT-superwagen keert terug naar Goodwood, bestuurd door Ford Chip Ganassi Racing Team World Endurance Championship-rijders Andy Priaulx en Harry Tincknell, vers uit de 24-uursrace van Le Mans - net als de Mustang RTR-driftauto van Gittin Jr.
 

De M-Sport Ford Fiesta WRC maakt zijn Goodwood-debuut op de Hillclimb en Forest Rally Stage, gedemonstreerd door M-Sport Ford World Rally Team rijders Sebastien Ogier en Elfyn Evans


Ford Mustang GT Eagle Squadron is uniek
Ford Mustang GT Eagle Squadron is uniek
Ford Mustang GT Eagle Squadron is uniek
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Ford

Ford autonieuws

Ford Motor Company is wereldwijd toonaangevend op het gebied van auto's en mobiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Dearborn, Mich., Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 202.000 werknemers en 62 fabrieken wereldwijd. De kerntaken zijn het ontwerpen, fabriceren, op de markt brengen, financieren en onderhouden van een volledig assortiment personenauto's, pick-ups, SUV's en elektrisch aangedreven auto's van het merk Ford. Ook het luxemerk Lincoln maakt deel uit van Ford. Daarnaast houdt Ford zich via Ford Smart Mobility ook intensief bezig met nieuwe mogelijkheden. Met dit plan streeft Ford ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van connectiviteit, mobiliteit, autonome auto's, de klantervaring en data analytics. Meer informatie over Ford, zijn internationale producten of over de Ford Motor Credit Company

Ford Europa fabriceert, verkoopt en onderhoudt auto's van het merk Ford in 50 afzonderlijke markten en heeft ongeveer 52.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 66.000 mensen voor het bedrijf. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten (16 eigen of ge´ntegreerde joint venture-faciliteiten en 8 zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911
Meer Ford nieuws
nieuwe foto's vernieuwde Ford Focus

Ford Everest komt naar Europa

Ford Ranger prototypes in Europa

Ford Evos niet shanghai only?

Ford Fiesta facelift spyshots

Ford Focus Active Wagon betrapt

Ford Focus tijdens wintertesten

Line-up Ford Puma uitgebreid met STAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com