Ford met Focus Electric en Vertrek in Geneve

Ford met Focus Electric en Vertrek in Geneve

maandag 22 april 2013 20:11:30

De 81e Autosalon van Genève is het podium voor een hele reeks nieuwe modellen en technologieën van Ford, dat zich opmaakt voor een van de drukste perioden sinds jaren wat betreft het aantal nieuwe producten dat zal worden geïntroduceerd. Chairman en CEO Stephen T. Odell van Ford Europa zal op 1 maart om 14.30 uur tijdens een persconferentie op de Autosalon van Genève een geheel nieuwe, revolutionaire auto onthullen in de Ford-stand (Hal 5). Alan Mulally, de CEO van Ford, zal de aanwezigen toespreken via een unieke beeldverbinding vanuit het Duitse Hannover,

waar hij die dag een toespraak zal houden op de CeBIT, de grootste Europese vakbeurs voor technologie. Tevens aanwezig zijn Derrick Kuzak, Vice President Ford Group en Jim Farley, Group Vice President, Global Marketing Sales and Service. In de stand in Genève zullen maar liefst vier toevoegingen aan het productaanbod voor komend jaar in het spotlicht worden gezet, naast een aantal exclusieve Ford-technologieën die zijn ontworpen om de rijervaring ingrijpend te verbeteren. ‘Het aanbod van Ford is tegenwoordig sterker dan ooit. En we hebben de ambitie om het aanbod vaker te vernieuwen dan onze concurrenten,' zegt Odell. ‘We vergroten ons Europese aanbod met minstens 20 nieuwe modellen en varianten - van compacte personenauto's tot bedrijfsauto's - waarvan we er een aantal in Genève presenteren. In onze stand zullen emissievrije elektrische auto's, zoals de nieuwe Focus Electric, te zien zijn naast de veelzijdige nieuwe Ranger Wildtrak, de Vertrek SUV conceptauto (een voorzet voor de nieuwe generatie Kuga) en de nieuwste rallyauto, de Fiesta RS WRC.' En dat is nog niet alles... Ford introduceert ook de C-MAX Energi, een preproductiemodel van de oplaadbare hybride die voor het eerst te zien was tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit en die in 2013 in Europa zal worden geleverd vanuit de Spaanse Ford-fabriek in Valencia.

21st Century Tough - de nieuwe look van de Ford Ranger Wildtrak

De geheel vernieuwde Ford Ranger Wildtrak beleeft zijn werelddebuut op de Autosalon 2011 in Genève. Deze sportieve compacte pick-up biedt indrukwekkende prestaties en veiligheid, is bijzonder zuinig en ongekend veelzijdig. De Ranger combineert een krachtige uitstraling met een moderne, comfortabele cabine en veel high-tech voorzieningen. De nieuwe Ford Ranger, die in de loop van 2011 wereldwijd zal worden aangeboden, beschikt over vele 'intelligente' snufjes, waardoor de auto meer rijplezier, gemak en veiligheid dan ooit tevoren biedt. Een opvallend detail is de achteruitkijkcamera, waarvan het beeld wordt weergegeven op de achteruitkijkspiegel - hierdoor verbetert het zicht spectaculair en is het koppelen van een aanhanger kinderspel. Om toonaangevende veiligheid te kunnen bieden, is de Ranger uitgerust met een zeer compleet pakket van high-tech voorzieningen, met bijvoorbeeld ESP (Electronic Stability Program) om de wielen in alle omstandigheden stevig aan de grond te houden. De Ranger biedt daarnaast ook technologische voorzieningen, zoals satellietnavigatie, Bluetooth® en spraakbesturing, die doorgaans alleen in grote, luxe auto's te vinden zijn. De Wildtrak heeft een uniek gezicht binnen de Ranger-serie en zal vooral mensen aanspreken die op zoek zijn naar een auto die geschikt is voor zowel werk als vrije tijd.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Ford

Ford autonieuws

Ford Motor Company is wereldwijd toonaangevend op het gebied van auto's en mobiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Dearborn, Mich., Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 202.000 werknemers en 62 fabrieken wereldwijd. De kerntaken zijn het ontwerpen, fabriceren, op de markt brengen, financieren en onderhouden van een volledig assortiment personenauto's, pick-ups, SUV's en elektrisch aangedreven auto's van het merk Ford. Ook het luxemerk Lincoln maakt deel uit van Ford. Daarnaast houdt Ford zich via Ford Smart Mobility ook intensief bezig met nieuwe mogelijkheden. Met dit plan streeft Ford ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van connectiviteit, mobiliteit, autonome auto's, de klantervaring en data analytics. Meer informatie over Ford, zijn internationale producten of over de Ford Motor Credit Company

Ford Europa fabriceert, verkoopt en onderhoudt auto's van het merk Ford in 50 afzonderlijke markten en heeft ongeveer 52.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 66.000 mensen voor het bedrijf. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten (16 eigen of ge´ntegreerde joint venture-faciliteiten en 8 zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911
Meer Ford nieuws
nieuwe foto's vernieuwde Ford Focus

Ford Everest komt naar Europa

Ford Ranger prototypes in Europa

Ford Evos niet shanghai only?

Ford Fiesta facelift spyshots

Ford Focus Active Wagon betrapt

Ford Focus tijdens wintertesten

Line-up Ford Puma uitgebreid met STAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com