exclusief voertuig voor een speciale klant
Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productie

Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productie

dinsdag 05 juni 2018 10:17:57

De SP38 is een sportwagen waarvan Ferrari slechts één exemplaar zal produceren. Het is daarom een ​​exclusief voertuig voor een speciale klant "met een diepe passie voor een loopbaan". Het is gemaakt op basis van een Ferrari 488 GTB, hoewel met een zeer gedifferentieerde body. De motor is hetzelfde, centraal geplaatste, achtcilinder vee dubbele turbolader, hoewel geen gegevens of hun voordelen gelijk (in het 488 GTB geeft 669 paarden).

Koplampen en dagrijlichten zijn opnieuw ontworpen, "verplaatst" in een andere positie, zodat het onderste deel van de voorbumper lijkt op die van een Ferrari 308 GTB. Aan de achterkant is de motorkap gemaakt van koolstofvezel. De afgeknotte vorm van de opening, de dwarse openingen en een discrete spoiler zijn ontworpen met herinneringen aan de F40.

 

De SP38 is gepresenteerd ter gelegenheid van de viering van de Villa d'Este 2018 Elegance Contest, naast het Comomeer, in Italië. Op dit moment is het alle beschikbare informatie.


Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productie
Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productie
Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productie
Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productie
Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productie
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Ferrari

Ferrari autonieuws

Ferrari is een exclusief Italiaans automerk gesticht door Enzo Ferrari. Het merk werd opgericht in 1947 en is gevestigd aan de Via Abetone Inferiore in Maranello, waar ook Galleria Ferrari, het Ferrarimuseum, is gelegen, 20 km ten zuiden van Modena. Ferrari is momenteel voor 85% in handen van FIAT. 15% is in handen van de buitenechtelijke zoon van Enzo, Piero Ferrari. Ferrari produceert per jaar maximaal zo'n 4000 exclusieve sportwagens. Ferrari is nu een zeer waardevol bedrijf.
Meer Ferrari nieuws
Spyshots Ferrari 296

Geen muilezels meer, dit is het echte werk!

Ferrari Purosangue komt eraan

Topspot! Ferrari Purusangue mule

Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute

Werkt Ferrari aan een nieuwe supercar?

Ferrari mule gespot in Amsterdam
Ferrari Portofino facelift betraptAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com