Ferrari Portofino
Informatie
1 reactie
Geen reacties
Je bent hier » Home » Autonieuws » Ferrari Portofino

Ferrari Portofino

dinsdag 12 september 2017 13:50:39

Ferrari heeft vandaag op de internationale autoshow van Frankfurt (IAA) de Ferrari Portofino onthuld

De Portofino is de nieuwe V8 GT die een hoofdrol in zijn segment gaat innemen dankzij een perfecte combinatie van indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid met een niveau aan rijplezier en on-board comfort die momenteel ongeëvenaard is. Met maar liefst 600 pk en een acceleratie van 0-200 km/u in amper 10,8 seconden is de Portofino de krachtigste cabrio die de voordelen van een inklapbare hardtop, riante kofferbak en ruim interieur combineert met twee achterstoelen die geschikt zijn voor korte uitstapjes.

Ferrari Portofino
Ferrari Portofino
Ferrari Portofino
Ferrari Portofino
Ferrari Portofino
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Ferrari Portofino
Op beurs: Autosalon van Frankfurt 2017
Automerk: Ferrari
Automodel: Portofino
Modeljaar: 2018
Vermogen - Brandstof: 600 pk
0 - 200 km/u: 10.8 seconden
Benzinemotor: V8 GT

Ferrari
Ferrari is een exclusief Italiaans automerk gesticht door Enzo Ferrari. Het merk werd opgericht in 1947 en is gevestigd aan de Via Abetone Inferiore in Maranello, waar ook Galleria Ferrari, het Ferrarimuseum, is gelegen, 20 km ten zuiden van Modena. Ferrari is momenteel voor 85% in handen van FIAT. 15% is in handen van de buitenechtelijke zoon van Enzo, Piero Ferrari. Ferrari produceert per jaar maximaal zo'n 4000 exclusieve sportwagens. Ferrari is nu een zeer waardevol bedrijf.
Meer Ferrari nieuws
Ferrari 488 Pista Spider

Ferrari SP38 slechts 1 stuk in productieAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI