Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt

Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt

IAA autoshow frankfurt 2015
dinsdag 28 juli 2015 21:36:45

De Ferrari 488 Spider is de converteerbare versie van de Ferrari 488 GTB en de vervanging van de Ferrari 458 Spider . Het heeft een aluminium dak, bestaande uit twee bewegende delen, die na 14 seconden gevouwen in de kofferbak liggen. Ferrari zegt dat het 25 kilogram lichter (en geeft meer geluidsisolatie) is dan een canvas dak.

Aluminium is het belangrijkste materiaal van het dak, doch niet de enige omdat er ook magnesium in is verwerkt. Ferrari beweert dat de torsie- en buigstijfheid van de 488 Spider hetzelfde is als de 488 GTB en 23% hoger dan de 458 Spider. De 488 Spider is de 488 GTB 50 (1525 en 1475 respectievelijk kg) en 10 lichter dan de 458 Spider kilo zwaarder.

 

Achter de zittingen (488 Spider Twee-persoons) een doorzichtig stuk dat fungeert als windscherm turbulentie in de cockpit te verminderen en waarvan de hoogte verstelbaar in drie standen. Zijn positie is onafhankelijk van de kap. Aldus is het mogelijk om te reizen met de ingezette kap (dwz een gesloten kuip) en vallen als Ferrari raam "beter genieten van het geluid van de motor."

De motor en versnellingsbak zijn hetzelfde als op de 488 GTB: V8 turbocharged 3.9-liter motor en 670 pk maximaal vermogen, in combinatie met een automatische versnellingsbak dubbele koppeling zeven-snelheid. De versnelling van 0-100 km / h is identiek aan de 488 GTB (3,0 seconden) en hoge (meer dan 325 km / h) snelheid, maar is iets trager 0-200 km / h (8 neemt, 7 seconden, 0,4 meer dan de coupe).

 

De 458 Spider is langzamer in de versnelling (3,4 seconden) en de topsnelheid (320 km / h). Ook verbruikt meer benzine (11,8 l / 100 km ten opzichte van 11,4 l / 100 km 488 Spider).

 

Ferrari zal dit model presenteren aan het publiek tijdens de Frankfurt Motor Show (september 2015).


Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt
Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt
Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt
Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt
Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt
Ferrari 488 Spider op de IAA in Frankfurt
1 reactie
Reacties
Leon Borst
Heb deze Ferrari 488 tijdens de IAA gezien. Mooie onthulling met adembenemende video inleiding. Ging door merg en been. Na een luid applaus werd het doek getrokken van deze spider. Specs zijn erg goed en ook design is top.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Ferrari

Ferrari autonieuws

Ferrari is een exclusief Italiaans automerk gesticht door Enzo Ferrari. Het merk werd opgericht in 1947 en is gevestigd aan de Via Abetone Inferiore in Maranello, waar ook Galleria Ferrari, het Ferrarimuseum, is gelegen, 20 km ten zuiden van Modena. Ferrari is momenteel voor 85% in handen van FIAT. 15% is in handen van de buitenechtelijke zoon van Enzo, Piero Ferrari. Ferrari produceert per jaar maximaal zo'n 4000 exclusieve sportwagens. Ferrari is nu een zeer waardevol bedrijf.
Meer Ferrari nieuws
Spyshots Ferrari 296

Geen muilezels meer, dit is het echte werk!

Ferrari Purosangue komt eraan

Topspot! Ferrari Purusangue mule

Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute

Werkt Ferrari aan een nieuwe supercar?

Ferrari mule gespot in Amsterdam
Ferrari Portofino facelift betraptAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com