Autosalon Geneve 2018
Ferrari 488 GTB Pista ook in Geneve

Ferrari 488 GTB Pista ook in Geneve

autosalon geneve 2018
zaterdag 03 maart 2018 17:44:10

De 488 Track is een verbeterde versie met betere functies dan de 488 GTB. De motor, achtcilinder in uve en 3.9 liter cilinderinhoud, heeft 720 pk (50 pk meer) en wordt aangestuurd door twee turbochargers. Het is de V8-motor van een krachtiger productiemodel dat Ferrari tot nu toe heeft gedaan. Het heeft een zeer sterke relatie tussen kracht en verplaatsing, 185 paarden per liter.

Er zijn maar weinig sporten die 700 paarden overschrijden. Een van hen heeft 12 cilinders, de Lamborghini Aventador S (740 HP). Achtcilinder 720S Coupe McLaren (720 pk) en een zes-cilinder turbo horizontaal, de Porsche 911 GT2 RS (700 pk) -ficha vergelijking van deze modellen-. Er zijn andere modellen die hier worden vermeld, de Ferrari 812 Superfast (799 pk) en de Bentley Continental Supersports (710 pk) die, in principe, is geen alternatief, want het heeft een grote toeristische aanpak.

 

Ferrari zegt dat veel elementen waarmee de auto is ontwikkeld, voortkomen uit de verbeteringen die de wedstrijdvoertuigen van de GTE-categorie (weerstand) en het Ferrari Challenge-kampioenschap hebben. Vanaf nu zullen de becommentarieerde vergelijkende verbeteringen betrekking hebben op de 488 GTB.

 

Het lichaam meet 4,61 m, vier centimeter meer. De gewichtsvermindering is 90 kg. Voor dit, koolstofvezel motorkap, luchtfilter doos, bumper en achterspoiler en, optioneel, de banden, die altijd 20 centimeter in diameter zijn. De motor VOOR DE massa te verminderen, de uitlaatspruitstukken zijn Inconel (een legering op basis van nikkel en bijzonder goed bestand tegen hoge temperaturen chroom, de uitlaat luidruchtiger), de staven zijn titanium en de krukas en het vliegwiel is lichter.

 

"Ook uit de 488 Challenge leiden de turbochargers met rpm-sensor en luchtinlaatstructuur af, die van de zijkant naar de achtervleugel is gegaan om te genieten van een stroom frisse en schone lucht." Volgens Ferrari is de responstijd van de turbo ondanks de toename in vermogen (die in een turbomotor gewoonlijk een grotere turbo vereist) lager.

 

Het kanaal leidt luchtstroom vanaf de voorkant naar de achterkant (de zogenaamde S-buis) verschilt, "door ervaring in Formule 1', en de voorste verspreiders, de vortexgeneratoren lichaam, de posterior disfusor (gebaseerd op de 488 GTE) en de spoiler, die hoger is en meer oppervlak heeft. Dit herontwerp brengt op hoge snelheid 20% meer verticale aerodynamische belasting met zich mee.

 

De eigenschappen van prestaties zijn erg goed: het kan versnellen van nul tot 100 km / h in 2,85 seconden van nul tot 200 km / h in 7,6 seconden (twee seconden sneller dan een Porsche 911 Turbo Exclusive Series, waarvan 9 neemt, 6 s in dezelfde manoeuvre en iets beter dan een McLaren 720S Coupé, vergelijkende tab) en een topsnelheid van meer dan 340 km / u halen.


Ferrari 488 GTB Pista ook in Geneve
Ferrari 488 GTB Pista ook in Geneve
Ferrari 488 GTB Pista ook in Geneve
Ferrari 488 GTB Pista ook in Geneve
Ferrari 488 GTB Pista ook in Geneve
1 reactie
2 reacties
Reacties
Gerrit Vos
Schoonheid in al zijn vormen
patrick
buitengewoon prachtig
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Ferrari

Ferrari autonieuws

Ferrari is een exclusief Italiaans automerk gesticht door Enzo Ferrari. Het merk werd opgericht in 1947 en is gevestigd aan de Via Abetone Inferiore in Maranello, waar ook Galleria Ferrari, het Ferrarimuseum, is gelegen, 20 km ten zuiden van Modena. Ferrari is momenteel voor 85% in handen van FIAT. 15% is in handen van de buitenechtelijke zoon van Enzo, Piero Ferrari. Ferrari produceert per jaar maximaal zo'n 4000 exclusieve sportwagens. Ferrari is nu een zeer waardevol bedrijf.
Meer Ferrari nieuws
Spyshots Ferrari 296

Geen muilezels meer, dit is het echte werk!

Ferrari Purosangue komt eraan

Topspot! Ferrari Purusangue mule

Wheelsandmore Ferrari F8 Tribute

Werkt Ferrari aan een nieuwe supercar?

Ferrari mule gespot in Amsterdam
Ferrari Portofino facelift betraptAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com