Facelift Hyundai i40 en uitbreiding motorenaanbod
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Facelift Hyundai i40 en uitbreiding motorenaanbod

vrijdag 17 april 2015 15:11:44

Hyundai heeft de Hyundai i40 op een flink aantal punten vernieuwd en verfijnd voor 2015. Het aanbod motoren is vergroot en de verbruikscijfers zijn verder verlaagd. De Hyundai i40 1.7 CRDi Wagon komt daardoor in aanmerking voor 20 procent bijtelling. De Business Edition is er al vanaf € 31.495,-. Ook biedt Hyundai nieuwe features voor comfort en veiligheid.

Van de Hyundai i40 zijn sinds de introductie in 2011 in Europa meer dan 100.000 exemplaren verkocht, wat goed is voor 5 procent marktaandeel in het D-segment. Op basis van feedback van berijders heeft Hyundai de i40 vernieuwd om hem nog competitiever te maken. In de vernieuwde Hyundai i40 komen vier Hyundai-uitgangspunten sterk uit de verf: styling, efficiency, praktisch gebruiksgemak en prestaties.

 

Facelift Hyundai i40 en uitbreiding motorenaanbodHet nieuwe familiegezicht van Hyundai is doorgetrokken in de Hyundai i40, wat blijkt uit de hexagonale grille. Het is een evolutie van het Fluidic Sculpture Design, waarvoor de Hyundai i40 als een van de eerste modellen de loper uitrolde. Ook de voorbumper met geïntegreerde LED-mistlampen is nieuw, tevens is het ontwerp van de koplampen en achterlichtunits aangepast om de auto een nog strakker en stijlvoller uiterlijk te bezorgen.

Facelift Hyundai i40 en uitbreiding motorenaanbod
Facelift Hyundai i40 en uitbreiding motorenaanbod
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Hyundai i40
Op beurs: AutoRAI 2015
Automerk: Hyundai
Automodel: i40

Hyundai
Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid- Korea. In dat land werden in 1967 onder de naam Hyundai auto's geassembleerd van het merk Ford. Later ontstond een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor Company nam in 1998 Koreaanse concurrent Kia over en wil binnenkort tot de vijf grootste autofabrikanten ter wereld behoren. Hyundai is Koreaans voor moderniteit.
Meer Hyundai nieuws
Hyundai Santa Fe groter en beter dan ooit

Vingerafdrukscanner in een autoAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI