elektrisch aangedreven bestelwagen
Elektrische Renault Master Z.E.

Elektrische Renault Master Z.E.

maandag 26 februari 2018 12:10:56

Renault Pro+ breidt het aanbod van lichte bedrijfswagens uit met de volledig elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. – het ideale werkpaard voor emissievrije distributie in stadscentra. Hij is ideaal voor de aflevering van goederen – last mile delivery – en ontwikkeld voor klanten die zorg voor het milieu essentieel vinden.

- De Renault Master Z.E. profiteert van de expertise van Renault – Europa’s marktleider op het gebied van elektrische auto’s: hij combineert een batterij van de nieuwste generatie met een geavanceerde elektromotor met een hoge energie-efficiency. Die zorgen voor een realistische actieradius van 120 kilometer en een laadtijd van slechts zes uur om de batterij volledig op te laden. Daarmee is de Master Z.E. uitermate geschikt voor zijn taak. De Renault Master Z.E. biedt alle op maat gesneden oplossingen van Renault Pro+ – Europa’s marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens: het perfecte werkpaard, een groot aantal versies, een toegewijd netwerk en op maat gemaakte ombouwvarianten.

 

Als onderdeel van de Renault EASY CONNECT-oplossingen introduceert Renault Pro+ Renault EASY CONNECT for Fleet – een ecosysteem van connected diensten voor zakelijk gebruikers om het wagenparkbeheer te vereenvoudigen en de kosten te verlagen.

 • Renault EASY CONNECT for Fleet biedt betrouwbare en betaalbare connectiviteit voor de verslaglegging van wagenparkgegevens.
 • Renault Pro+ werkt samen met de grootste namen in wagenparkbeheer om een breed gamma van diensten aan te bieden en te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van zakelijk gebruikers.
 • Renault EASY CONNECT for Fleet is in de loop van 2018 beschikbaar voor het gehele modellenaanbod van Renault

 

De nieuwe Renault Master Z.E. is het ideale voertuig voor emissievrije distributie in stadscentra: last mile delivery in de stad. Hij is ontwikkeld voor klanten die zorg voor het milieu essentieel vinden en profiteert zowel van de expertise van Renault – Europa’s marktleider op het gebied van elektrische auto’s – als dat van Renault Pro+ – Europa’s marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens

 

Een batterij van de nieuwste generatie

 • De Master Z.E. is uitgerust met de nieuwste generatie van de 33 kWh Z.E. 33 lithium-ion-batterij met geoptimaliseerd elektronisch management.
 • De batterij combineert de expertise van Renault en LG Chem voor optimale energiedichtheid.
 • De prestaties van de batterij zijn geoptimaliseerd door de chemie in de cellen te verbeteren in plaats van meer modules toe te voegen.
 • Geen compromissen ten aanzien van betrouwbaarheid, veiligheid en laadruimte.

 

Een zeer efficiënte elektromotor

 • De Master Z.E. wordt aangedreven door de zeer energie-efficiënte R75-elektromotor met een vermogen van 77 pk (57 kW).
 • Met deze motor, afkomstig uit de ZOE en de Kangoo Z.E., presteert de Master Z.E. uitstekend voor bestelwerk in en rond de stad. De topsnelheid bedraagt 100 km/u.
 • In de Eco-modus is de actieradius groter doordat de prestaties van de motor worden getemperd: het acceleratievermogen is verlaagd en de topsnelheid gelimiteerd op 80 km/u.
 • De motor wordt geproduceerd in de fabriek in het Franse Cléon, de toonaangevende productielocatie voor de productie van motoren en transmissies.

 

Connected diensten om de actieradius te monitoren en laadpunten te lokaliseren

- My Z.E. Connect houdt gebruikers via hun smartphone en computer met internetverbinding op de hoogte van de resterende actieradius.
- Z.E. Trip geeft in de belangrijkste Europese landen alle oplaadpunten aan via het R-LINK-navigatiesysteem in de auto.
- Z.E. Pass biedt de mogelijkheid van betaling bij laadpunten, via smartphone en tablet.

 

Het ideale werkpaard voor aflevering van goederen in stadscentra

 • De Renault Master is een toonaangevende grote bestelwagen in zijn segment. Sinds de introductie in 2010 zijn in Europa al meer dan 475.000 exemplaren verkocht. Op de verkoopranglijst staat de Master derde in Europa. In 2017 werden wereldwijd 97.000 exemplaren verkocht. De elektrisch aangedreven versie, de Master Z.E., vult het gamma aan en is uitermate geschikt voor stedelijke omgeving en voor aflevering ‘aan de deur’.
 • Met de optionele, veelgeprezen Wide View-spiegel (om dode hoeken te verminderen), achteruitrijcamera (met een scherm ingebouwd in de binnenspiegel) en parkeersensoren wordt het manoeuvreren met de Master Z.E. moeiteloos en veilig.
 • Het interieur van de Master Z.E. biedt maximaal comfort voor de bestuurder en voorpassagiers en is ingericht als een mobielkantoor, met een draaibaar tafelblad en documenthouder op het dashboard en talloze handige opbergvakken.
 • Het R-LINK multimedia- en navigatiesysteem biedt onder meer TomTom-navigatie met stembediening en weergave van de resterende actieradius.
 • De stabiliteit en wendbaarheid van de elektrisch aangedreven versie zijn van hetzelfde uitstekende niveau als de reguliere Renault Master. Dat geldt de hoogwaardige actieve en passieve veiligheidssystemen.

 

Groot aantal versies leverbaar om te voldoen aan uiteenlopende behoeften

 • Renault maakte gebruik van zijn uitgebreide expertise om de elektromotor en de batterij in de bestaande Master te integreren, zonder dat de elektrische aandrijflijn ten koste gaat van zijn kwaliteiten – vooral ten aanzien van het laadvermogen.
 • De Master Z.E. is beschikbaar in zes versies om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van klanten. Er zijn drie lengte- en twee hoogtevarianten.
 • De vier bestelversies bieden een laadruimte van 8 tot 13 m2 en een laadvermogen van 1 tot 1,1 ton.
 • De laadruimte is gelijk aan die van de Renault Master met verbrandingsmotor doordat de compacte batterij onder de carrosserie past.
 • Het laadvermogen voldoet aan de behoefte van de meeste gebruikers.
 • De laadvloer van de Master Z.E. is een van de laagste in dit segment – 54-56 cm – en de over 270o openslaande achterdeuren maken in- en uitladen eenvoudig.
 • De twee chassis-cabineversies zijn er in twee lengtematen (L2 en L3). Dankzij het laadvermogen van 1.370 en 1.350 kg zijn ze geschikt voor een opbouw met een Distribox tot 22 m2.

 

Gespecialiseerd netwerk voor professionals

 • Het gespecialiseerde netwerk van Renault Pro+ beantwoordt aan de specifieke behoeften van zakelijke klanten met zijn uitgebreide kennis van de elektrische auto’s van Renault en de volledig opgeleide en uitgeruste teams die geven om elektrische lichte bedrijfsauto’s en tegelijkertijd rekening houden met de zakelijke verplichtingen van de klant.

 

De belangrijkste voordelen van dit gespecialiseerde netwerk zijn:

 • Gespecialiseerde adviseurs voor sales en aftersales, die volledig zijn opgeleid op het gebied van lichte bedrijfswagens.
 • Eenvoudiger keuze bepalen: het gehele gamma van lichte bedrijfswagens is te bekijken, inclusief omgebouwde bestelwagens, afspraak voor een proefrit is niet nodig en snelle en gedetailleerde offertes.
 • Geen afspraak nodig voor onderhoud en werkplaatsen met uitgebreide openingstijden.
 • Sinds eind 2017 telt het Renault Pro+-netwerk 650 vestigingen in veertig landen.

 

Op maat gemaakte ombouwvarianten

 • Renault Pro+ heeft ook een netwerk van vierhonderd erkende op- en ombouwspecialisten in 29 landen, waarvan tien in Nederland. Zij kunnen lichte bedrijfswagens ombouwen naar de specifieke wensen van elke zakelijke klant.
 • Hiermee is Renault Pro+ in staat om klanten een zeer breed aanbod van omgebouwde en aangepaste bedrijfswagens aan te bieden, ook de elektrische Z.E.-modellen, zoals voertuigen met ingebouwde koeling of Distribox laadbak.
 • Bedrijfswagens kunnen ook worden voorzien van speciale opties af fabriek, zoals exclusieve kleuren, een speciale indeling van het interieur en reclame op de carrosserie.

Elektrische Renault Master Z.E.
Elektrische Renault Master Z.E.
Elektrische Renault Master Z.E.
Elektrische Renault Master Z.E.
Elektrische Renault Master Z.E.
Elektrische Renault Master Z.E.
Elektrische Renault Master Z.E.
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Renault

Renault autonieuws

Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
Warmte testrit voor nieuwe Kadjar

Nieuwe generatie Renault Kadjar bespioneerd

Nieuw model Renault Kadjar betrapt

Renault MEGANE eVISION showcar

Renault Twingo Electric vanaf € 20.590

De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault Koleos

Nieuwe Renault Clio 2019Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com