de ideale elektrische stadsauto
Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900

Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900

elektrische Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900
donderdag 22 oktober 2020 20:41:20

Dit nieuwe instapmodel 500 is de ideale elektrische stadsauto. Hij is bedoeld voor mensen die het leven ten volle beleven, voor degenen die gemiddeld 50 km per dag rijden en de voorkeur geven aan dynamiek en kostenbewuste mobiliteit. De 500 Action is uitgerust met een 70 kW-e-motor, goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 9,5 seconden en een gelimiteerde topsnelheid van 135 km/u. De volledig elektrische New 500 Action staat vanaf €24.900 in de Nederlandse prijslijsten.

De New 500 Action is bedoeld voor jonge mensen met een hectische levensstijl en een dagelijkse routine van korte ritten. Zij die een milieuvriendelijke auto nodig hebben met optimale veiligheid en alle ADAS aan boord. De 500 Action bevat een lithium-ionbatterij met een capaciteit van 23,8 kWh, wat resulteert in een actieradius van meer dan 180 km in de WLTP-cyclus, of meer dan 240 km wanneer alleen in de stad wordt gereden. Als we berekenen dat het dagelijkse gebruik gemiddeld minder dan 50 km bedraagt, betekent dit dat klanten hun 500 slechts om de paar dagen moeten opladen. Om de batterij van de auto snel op te laden, is de New 500 Action uitgerust met het snellaadsysteem van 50 kW. Het enige dat u bijvoorbeeld nodig heeft om een ​​voldoende energiereserve te hebben voor de dagelijkse kilometers (ongeveer 50 km) is minder dan 10 minuten. Het snellaadsysteem biedt ook de mogelijkheid om de auto op te laden met de meegeleverde Mode 2 (3 kW) kabel. De ‘Combo 2’-aansluiting op het rechterachterscherm is geschikt voor snel opladen, zowel in wisselstroom als gelijkstroom.

 

Om thuis of in het openbaar op te laden, kunnen klanten ook een driefasige 11 kW Mode 3-kabel of een Wallbox van Mopar aanschaffen. Ontworpen voor een jong publiek, bevat de nieuwe 500 Action standaard alle ADAS die nodig zijn om in de stad te rijden, zoals ‘Drowsy Driver Detection’, om de concentratie van de bestuurder te controleren; ‘Autonomous Emergency Braking’, dat ook fietsers en voetgangers kan herkennen; ‘Lane Keep Assist’, een systeem dat de bestuurder waarschuwt om weer op zijn rijstrook te komen wanneer het afwijkingen in de baan detecteert; en ‘Verkeersbordherkenning’, dat verkeersborden leest en de juiste rijsnelheid aanbeveelt. Wat connectiviteit betreft, wordt de New 500 Action geleverd met een infotainmentsysteem dat is ontworpen voor degenen die altijd verbonden willen blijven.

 

We noemen het ‘slimme audio’. Het bestaat uit een smartphonehouder, een ergonomische basis om je smartphone zowel verticaal als horizontaal te monteren, een bluetooth-verbinding waarbij je smartphone verbinding maakt met de luidsprekers die in de New 500 zijn ingebouwd en een specifieke app voor ideaal gebruik van en interactie met de auto. Zo wordt de smartphone het steunpunt van het infotainmentsysteem van de auto.
Wat het exterieur betreft, heeft de Action halogeenkoplampen en 15 ”velgen. Binnenin vindt men de auto-startknop ('Keyless Go'), een elektrische parkeerrem en het herconfigureerbare 7 ”digitale TFT-kleurenscherm waarop de bestuurder alle belangrijke gegevens van de auto kan zien, inclusief actieradius en laadstatus. De interieurbekleding is voorzien van een zwart dashboard, terwijl de stoelen van Seaqual-garen, een geometrisch chevron-motief en zilverkleurige stiksels bevatten.


Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900
Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900
Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900
Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900
Elektrische Fiat 500 vanaf 24.900
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Fiat

Fiat autonieuws

Fiat S.p.A. (oorspronkelijk FIAT, een acroniem dat staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino) is een Italiaans industrieel concern en autofabrikant. De Fiat Group heeft belangen in diensten, uitgeverijen en het bouwen van machines voor massaproductie.
Meer Fiat nieuws
Wat zien wij hier? Fiat Toro Coupe misschien

Spionagefoto's vreemde Fiat Sedan-prototype

Fiat Fiorino 2022 intensieve wintertest

Fiat Tipo SW Cross spyshots

Fiat op de autosalon van Geneve 2018

Fiat Fullback Cross ruige pick-up

Fiat Fullback is er vanaf  24.990

Fiat range breidt uit met TalentoAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com