Autosalon geneve 2018
Eerste officiele foto's Lexus UX
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Eerste officiele foto's Lexus UX

autosalon geneve 2018
dinsdag 27 februari 2018 16:59:55

Lexus geeft beelden vrij van de nieuwe Lexus UX. Lexus’ eerste compacte premium crossover maakt op 6 maart 2018 zijn werelddebuut op de Autosalon van Genève.

De eerste beelden van de Lexus UX lichten een tip van de sluier op van het markante en stijlvolle design dat geïnspireerd is op een SUV. Typische crossover-kenmerken zijn de geprononceerde wielkasten, de relatief hoge taillelijn en het uitstekende zicht op de weg. De UX staat op een volledig nieuw, extra stijf platform met een laag zwaartepunt.

 

Luxury lifestyle brand
Het interieur combineert een op de bestuurder gefocust dashboard met comfort en ruimte voor alle passagiers. Met een markant design, Lexus’ befaamde Craftsmanship en innovatieve technologie is de UX de ultieme kennismaking met het luxury lifestyle brand Lexus.

 

Persconferentie
De Lexus persconferentie van de Autosalon van Genève vindt plaats op 6 maart 2018 op de Lexus stand in hal 4 van het beursgebouw Palexpo. Aanwezig zijn Pascal Ruch – het nieuwe Head of Lexus Europe – en Chika Kako, de Chief Engineer van de Lexus UX.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Lexus UX
Op beurs: Autosalon van Geneve 2018
Automerk: Lexus
Automodel: UX
Uitvoering: SUV
Modeljaar: 2018

Lexus
Lexus is sinds 1989 wereldwijd de naam van zeer luxe klassewagens van het Toyota- concern. Vooral in de Verenigde Staten is het merk erin geslaagd een volwaardige concurrent te zijn voor gevestigde merken in dit segment als Mercedes-Benz en BMW. Hoe de naam 'Lexus' is ontstaan is niet helemaal duidelijk, het wordt wel gezien als een acroniem voor 'Luxury cars for EXport to the US'.
Meer Lexus nieuws
De Lexus UX 300e Electric

Lexus ES 300h nu bij de dealer



Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise