Lees snel verder voor meer informatie
De voordelen van een bedrijfswagen

De voordelen van een bedrijfswagen

Veel werkgevers bieden een bedrijfswagen als extra voordeel voor hun personeel. Voor zowel de werkgever als werknemer heeft dit namelijk diverse voordelen. In dit artikel kom je te weten wat die voordelen zoal zijn. Benieuwd? Lees snel verder voor meer informatie en ontdek waarom een bedrijfswagen ook voor jou zo interessant kan zijn.

Het is een statussymbool

Een bedrijfswagen is allereerst een statussymbool. Ja, zoals je zelf wel weet, maakt het toch een verschil of je met een oud busje komt aanrijden, of je met een knappe blinkende Skoda of pakweg een Aston Martin de parking van je nieuwe klant op komt rijden. Wie een mooie bedrijfswagen heeft, wordt vaak gezien als iemand met een behoorlijke functie. Het geeft je een bepaald soort aanzien als je met een klassebak rondrijdt. En laat dat nu net een van de redenen zijn dat een bedrijfswagen zo gegeerd maakt. Bij sollicitaties wordt de bedrijfswagen dan ook aangeprezen als mooi extraatje. En ook bij promotie is een bedrijfswagen vaak een bonus. 

 

Een auto van de zaak bespaart je geld 

Als werknemer bespaart een bedrijfswagen je geld. Zo kun je duizenden euro’s per jaar bezuinigen als je in een bedrijfswagen rijdt. Je bespaart niet alleen op de aankoop van een nieuwe wagen, maar ook op motorolie, benzine, de verzekeringen, verkeersbelasting, enzovoort. Maar ook op onderhoud bespaar je een aardige duit. Je betaalt weliswaar meer belastingen, maar je hebt een nog veel groter financieel voordeel. Ben je al stiekem aan het kijken naar jouw volgende pareltje op vier wielen? 

 

De bedrijfswagen kan ook privé gebruikt worden

Een ander groot voordeel is dat een auto van de zaak regelmatig vervangen wordt. Zo kan je makkelijk upgraden naar een wagen met meer opties. Denk aan een duurzamere auto met ingebouwde LED-lampen, die automatisch aanspringen bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een type dat zelf parkeert? Nooit meer achteruit parkeren, hoera! Vaak krijg je zo na 4 tot 5 jaar een nieuwe bedrijfswagen. Je oude wagen gaat dan terug naar de leasing. Je hebt vaak de keuze uit diverse modellen en merken. Wat fijn is, is dat een bedrijfswagen ook gewoon privé kan gebruiken. Deze is dus niet alleen geschikt voor verplaatsingen voor je werk. Wil je op vakantie met je leaseauto? Check dan zeker even je car policy, want het zou kunnen dat dit niet toegelaten is. 
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com