De vernieuwde Renault Espace vanaf 41.190 euro
Informatie
1 reactie
Geen reacties

De vernieuwde Renault Espace vanaf 41.190 euro

maandag 22 april 2013 16:39:37

Renault biedt de vernieuwde Espace aan vanaf 41.190 euro. De Espace met dieselmotor is aanzienlijk in prijs verlaagd en heeft het groene energielabel C. Er is keuze uit twee uitvoeringen (de luxe Celsium en de nog luxueuzere Initiale); bestellen kan al vanaf 1 november 2010. De Renault Espace wordt gezien als de Europese stamvader van de monospace-klasse. Sinds de introductie in 1984 bouwde Renault in vier generaties Espace ongeveer 1,3 miljoen exemplaren. In Nederland zijn er sinds de introductie ruim 37.000 van verkocht. Een ongekend aantal. Nu presenteert Renault een vernieuwde versie van de vierde generatie Espace.

 

Wie voor de uitvoering Celsium kiest, kan al rekenen op elektronisch geregelde airconditioning, lichtmetalen 17-inchwielen, gedeeltelijk met leder beklede stoelen en de Renault Handsfree Card. Metaallak kost niets extra en er is keus uit zes kleuren, waaronder het nieuwe Bleu Perle. Nieuw voor de Espace is het standaard geïntegreerde Carminat TomTom-navigatiesysteem met kaarten voor geheel Europa en toegang tot de vele TomTom Live-diensten, zoals weerberichten en actuele flitsinformatie. In de koplampen past Renault led-verlichting toe voor de dagrijverlichting en het interieur is fraai afgewerkt met hoogglanzend zwarte details. De Initiale is standaard uitgerust met stoelen die geheel met leder zijn bekleed, parkeersensoren aan de voor- en achterzijde, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en bi-xenonkoplampen.

 

Dieselmotor met energielabel C
De vernieuwde Espace profiteert van een verbeterde dCi-dieselmotor met een lager verbruik, minder CO2-emissie, een groen energielabel C en een aanzienlijk lagere prijs. Een nieuwe toevoeging aan het gamma is de dCi 175 met standaard automatische transmissie. Deze is vanaf 1 december te bestellen, de andere Espaces al vanaf 1 november. In 2011 start de levering.

 

Pack Lumière
Voor de vernieuwde Espace is het aantrekkelijke Pack Lumière leverbaar. Het pakket bestaat uit een elektrisch te openen (schuif/kantel) glazen panoramadak tegen een speciale actieprijs van 895 euro. Het voordeel voor de klant bedraagt 600 euro.
Hieronder staat een overzicht van de versieprijzen.

De vernieuwde Renault Espace vanaf 41.190 euro
De vernieuwde Renault Espace vanaf 41.190 euro
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Automerk: Renault
Automodel: Espace

Renault
Renault S.A. (Euronext: RNO) is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam R?gie Nationale des Usines Renault
Meer Renault nieuws
De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy-R

De nieuwe Renault KoleosAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI