De vernieuwde Chevrolet Camaro vanaf 104.995

De vernieuwde Chevrolet Camaro vanaf 104.995

donderdag 06 juni 2013 15:56:14

De vernieuwde Chevrolet Camaro muscle car wordt in de tweede helft van 2013 in Nederland leverbaar, met een vanafprijs van € 104.995,- voor de Coupé en € 109.995,- voor de Convertible. Nederlandse kopers kunnen de levering van hun nieuwe Camaro vanaf november 2013 tegemoet zien.

Ten opzichte van de in 2006 gelanceerde concept car, als voorbode op de vijfde generatie Camaro, is deze 2014-versie op tal van gebieden aanzienlijk gerestyled. Uiterlijk heeft de nieuwe Chevrolet Camaro een aangescherpt design gekregen waarin high-performance aerodynamica is geïntegreerd, voor een nog efficiëntere koeling en een grotere stabiliteit bij hoge snelheden.

De stijlvernieuwingen bezorgen de Camaro tegelijkertijd een meer eigentijdse uitstraling. Aan de voorzijde heeft hij een bredere onderste grille gekregen en een smallere bovenste inlaat. De functionele ventilatieopeningen in de motorkap zorgen er voor dat de hitte van de motor wordt afgevoerd en dat de aerodynamische opwaartse druk verder wordt beperkt. Aan de achterkant voltooien een nieuw ontworpen achterklep, horizontale lichtunits en een vernieuwde diffuser de restyling.

De 6.2-liter V8-motor van de Camaro levert 298 kW (405 pk) en beschikt over een automatische zesversnellingsbak met TAP-shift functie.

Remote keyless entry is standaard. De Chevrolet MyLink connected radio-technologie wordt eveneens standaard geleverd, in combinatie met een 7 inch touchscreen, een achteruitrijcamera en stemherkenning die de bestuurder samen met het nieuwe kleuren heads-up display helpt om de ogen op de weg en de handen op het stuur te houden. Een navigatiesysteem met Europese wegenkaart is als optie leverbaar.

Verder is de coupéversie van de nieuwe Camaro optioneel te voorzien van met leer afgewerkte, elektrisch verstelbare Recaro kuipstoelen voorin.


De vernieuwde Chevrolet Camaro vanaf 104.995
De vernieuwde Chevrolet Camaro vanaf 104.995

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Automerk: Chevrolet
Automodel: Camaro
Prijs (1): 104.995,
Vermogen - Brandstof: 405 pk
Benzinemotor: 6.2-liter V8
Wordt verwacht: 3/2013
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com