allesbehalve suf
De stoerste elektrische auto’s van 2020 op een rij

De stoerste elektrische auto’s van 2020 op een rij

De elektrische auto is bezig aan een enorme opmars. Waar enkele jaren geleden nog veel autobestuurders sceptisch waren, zien we bij steeds meer huishoudens een laadpaal bij de woning en een elektrische auto voor de deur. En dat elektrische auto’s allesbehalve suf zijn, blijkt wel uit de nieuwe opleveringen uit 2020. Dit zijn de stoerste elektrische auto’s van 2020 op een rij.

Audi e-tron Sportback

Niet alleen het exterieur van de Audi e-tron Sportback laat de harten van veel autoliefhebbers sneller kloppen, ook de binnenkant van deze SUV-coupé mag er zijn. In slechts 4,5 seconden gaat deze soepele, stille en stijlvolle Audi van 0 tot 100 km/h, aangedreven door een motor met maar liefst 503 pk. 

 

Polestar 2

Polestar heeft een eigen weg ingeslagen en gaat zich richten op de markt voor sportieve, elektrische auto’s. Met de Polestar 2 laat het voormalige submerk van Volvo direct de ambities zien. De elektrische sedan waarborgt nog altijd de luxe en kwaliteit van Volvo en heeft met twee elektromotoren een vermogen van 408 pk. Hij gaat van 0 naar 100 km/h in 4,7 seconden en je rijdt in deze auto maar liefst 470 kilometer zonder aan de lader te hoeven.

 

Porsche Taycan

Ook Porsche heeft het elektrisch rijden omarmd. Met de Porsche Taycan laat het merk zien dat fabuleus design, rijcomfort en elektrisch rijden prima samengaan. Zelf spreekt het van ‘pure emotie en maximaal rijplezier’ en vele gebruikers beamen dat. Met een motor van 761 pk laat men zien dat de Taycan niets onder doet voor zijn op brandstof rijdende broertjes.

 

Tesla Roadster 2

De klapper op de elektrische markt in 2020 is toch wel de Tesla Roadster 2. Het vlaggenschip van Tesla, dat momenteel alleen nog te reserveren is, is de snelste elektrische auto op de markt met een topsnelheid van meer dan 400 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 in slechts 2,1 seconden. Bovendien rij je 1000 kilometer zonder te stoppen voor een laadpaal. Daarnaast biedt deze ‘machine’ plaats voor vier personen, iets wat je niet vaak ziet in een auto met zulke prestaties. 

 

Laden

Zit jij ook te denken aan een elektrische auto? Logisch! Besef dan wel dat je over een aantal dingen moet nadenken, zoals een laadpaal voor je auto. Een Wallbox laadpaal biedt voor velen een ideale uitkomst. Wallbox combineert hightech laden met gebruiksgemak. Zo heeft hij het hoogste laadvermogen en zie je op het display direct wat de laadstatus is.
Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com