De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross in de showroom

De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross in de showroom

woensdag 18 september 2013 20:01:12

De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross arriveert deze maand in de showrooms van de Suzuki dealer. Suzuki’s nieuwste model staat vanaf 20 september a.s. in de showroom. Deze ruime gezinsauto beschikt over o.a. de grootste bagageruimte in zijn klasse en wordt zeer scherp in de markt gezet met een vanafprijs van € 17.999,=.


Zowel de benzine- als dieseluitvoeringen zijn leverbaar als versie in de 20% bijtellingscategorie, waardoor het maandelijkse netto bijtellingsbedrag reeds begint bij € 147,=. De toch al ruime veiligheidsvoorzieningen van de SX4 S-Cross (o.a. liefst 7 airbags) kunnen verder uitgebreid worden met AllGrip, een doorontwikkeling van Suzuki’s Intelligent All Wheel Drive systeem.


De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross in de showroom
De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross in de showroom
De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross in de showroom
De nieuwe Suzuki SX4 S-Cross in de showroom
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Suzuki

Suzuki autonieuws

Eigenaren van het bedrijf waren Michio Suzuki, die het in 1902 had opgericht, en zijn schoonzoon Shunzo Suzuki, die de familienaam naar Japanse traditie had overgenomen. Aanvankelijk maakte het bedrijf verschillende producten, waaronder weefgetouwen en wapens. In 1937 produceerde men een kleine auto, gebaseerd op de Austin Seven.
Meer Suzuki nieuws
Nieuwe Suzuki hatchback gespot in Zuid-Europa

Nieuwe Suzuki Vitara komt naar Autosalon

Suzuki S-Cross diesel vanaf 22.999,- euro

Suzuki test met SUV, misschien een Grand Vitara?

Suzuki iV-4 op de IAA Frankfurt Motor Show

Suzuki Alto gespot in Zuid-Europa op transport

Suzuki SX4 vanaf 17.999

Suzuki onthult concept in ShanghaiAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com