De nieuwe Range Rover Sport

De nieuwe Range Rover Sport

vrijdag 12 augustus 2022 19:06:27

Jaguar Land Rover heeft wederom een belangrijke stap gezet in het nieuwe tijdperk van elektrificatie en connectivity: de opening van een nieuw laboratorium waar de volgende generatie modellen wordt getest op (de afwezigheid van) elektrische en radio-interferentie

In het laboratorium voor Electromagnetic Compatibility (EMC) zorgen de ingenieurs van Jaguar Land Rover dat toekomstige modellen voldoen aan de huidige en toekomstige wetgeving en kwaliteitsnormen voor connectivity en elektronica. De in mei dit jaar geïntroduceerde New Range Rover Sport was het eerste model dat een modelspecifiek testprogramma onderging in de nieuwe testfaciliteit bij het hoofdkantoor van Jaguar Land Rover in Gaydon.

 

EMC is een essentieel aspect van het functioneren van een auto. Het is het vermogen van de elektrische uitrusting en elektrische systemen om optimaal te functioneren in de elektromagnetische omgeving die een auto is. Daarbij gaat het om het beperken van de onbedoelde opwekking, verspreiding en ontvangst van elektromagnetische energie, om het risico op ongewenste effecten zoals elektromagnetische interferentie te verminderen.

 

Het nieuwe testlaboratorium van Jaguar Land Rover is uitgerust met twee echovrije kamers: de ene met een elektrische en dus ‘stille’ rollenbank waarop de ingenieurs de auto’s op snelheid kunnen testen, en de andere met apparatuur waarmee ze de prestaties van afzonderlijke componenten, zoals accu’s en elektromotoren, kunnen beoordelen. Bluetooth, GPS, WiFi, 4G, 5G, adaptive cruise control, draadloos opladen en Blind Spot Monitoring zijn allemaal voorbeelden van functies die het EMC-laboratorium test.

 

Peter Phillips, Senior Manager, Electromagnetics and Compliance, Jaguar Land Rover: “The importance of testing our vehicles for electromagnetic compatibility cannot be underestimated. Opening this new testing facility is an important step forward for the business and it will play a crucial role in helping us deliver quality, legal, and customer satisfaction.”

 

Met de ontwikkelingen in de auto-industrie komen er steeds meer elektrische aandrijflijnen en groeit ook de keuze aan digitale en cloud-based diensten in auto’s, variërend van ‘over-the-air’ software-updates tot technologie voor autonoom rijden. Daarom is het testen voor EMC essentieel voor het bereiken van de vereiste kwaliteit en om te voldoen aan de wettelijke eisen en de verwachtingen van de klant. Met het nieuwe testlaboratorium illustreert Jaguar Land Rover zijn voortdurende streven om de klant het beste te bieden op het gebied van connectivity in auto’s, ook omdat de onderneming met de ‘Reimagine’-strategie de elektrificatie versnelt.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Jaguar

Jaguar autonieuws

Jaguar Cars is een autofabrikant uit Engeland die zich met name toelegt op de productie van luxe auto's. De Ford Motor Company heeft Jaguar Cars in december 1990 overgenomen, en het merk naast Volvo personenauto's, Land Rover en Aston Martin ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd het merk samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.
Meer Jaguar nieuws
De zeldzame Jaguar XK120 uit 1950 te koop

Nieuwe Jaguar E-Pace vanaf  57.662

Jaguar SUV krijgt een opfrisbeurt

Jaguar F-Pace model 2021 betrapt

Jaguar I-PACE EV320

Jaguar Project 8 snelste Jaguar ooit

Jaguar kijkt door een blind bocht!

Jaguar F-Pace SVR is sportauto in SUV-verpakkingAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com