Nog verder verfijnd
De nieuwe Peugeot 3008 SUV

De nieuwe Peugeot 3008 SUV

dinsdag 01 september 2020 18:20:52

Met meer dan 800.000 verkochte exemplaren sinds de lancering in 2016 is de PEUGEOT 3008 SUV koploper in het compacte SUV-segment. Het model doet niet alleen in Europa, maar ook op internationaal niveau uitstekende zaken. Zo heeft de PEUGEOT 3008 SUV al diverse awards gewonnen, waaronder de prestigieuze titel 'Auto van het jaar 2017'. PEUGEOT presenteert nu met trots de nieuwe 3008 SUV die op allerlei fronten is verfijnd.

Het inspirerende, nieuwe design van de compacte SUV zet de toon voor een nieuw tijdperk van moderniteit en elegantie. Kenmerken zijn het opnieuw ontworpen front, nieuwe Full LED-achterlichten, nieuwe carrosseriekleuren en het sportieve 'Black Pack' optiepakket. 
 

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV belichaamt de 'Power of Choice'-filosofie van PEUGEOT, waarbij de koper kan kiezen voor de aandrijflijn die het beste aansluit op de wensen en behoeften. De PEUGEOT 3008 SUV is verkrijgbaar met beproefde benzine- of dieselmotoren, maar ook als zeer efficiënte plug‑in hybride met keuze of twee- of vierwielaandrijving. 
 

PEUGEOT tilt het aanbod van intelligente technologieën naar een nog hoger niveau met de introductie van de nieuwste generatie rijhulpsystemen, evenals een nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®met een nieuw, hoogwaardig en digitaal instrumentencluster en een nieuwe 10‑inch touchscreen. 

 

Om extra duidelijkheid en overzicht te bieden, past PEUGEOT dezelfde, nieuwe commerciële gammastructuur toe die het merk onlangs ook op de PEUGEOT 308 heeft geïntroduceerd. Deze nieuwe opzet van het leveringsprogramma bestaat uit drie niveaus met voor elk niveau een extra uitrustingsniveau, een zogeheten 'pack-versie'.


De nieuwe Peugeot 3008 SUV
De nieuwe Peugeot 3008 SUV
De nieuwe Peugeot 3008 SUV
De nieuwe Peugeot 3008 SUV
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Peugeot

Peugeot autonieuws

Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citro?n. Het is genoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montb?liard, die het industri?le imperium is begonnen. In 2008, 117 jaar na de start van de productie van wagens, heeft Peugeot 50 miljoen auto's geassembleerd. Peugeot produceert ook scooters.
Meer Peugeot nieuws
Peugeot 308 wagon volledige camouflage

Peugeot 308 betrapt voor release

Nieuwe Peugeot e-Rifter

Peugeot 308 begint wintertest

Plastic jasje Peugeot 308

Peugeot 308 wederom naar buiten
Facelift Peugeot 308 in Zuid-Europa

Prijzen elektrische Peugeot e-ExpertAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com