De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere

De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere

vrijdag 23 juni 2017 08:33:36

Na de onthulling van de nieuwe SUV DS 7 CROSSBACK eerder dit jaar heeft DS Automobiles besloten de lancering op een bijzondere manier in te zetten met de introductie van een limited edition, die naar verwachting vanaf juli online kan worden gereserveerd. Klanten die de DS 7 CROSSBACK La Première reserveren kunnen als eerste begin 2018 achter het stuur plaats nemen

De DS 7 CROSSBACK La Première kan vanaf juli gereserveerd worden voor aanschaf met aanbetaling maar kan al meteen besteld worden in de lease [Private Lease als Operational Lease]. Levering van de dieseluitvoering vindt plaats vanaf januari 2018 en de benzine-uitvoering zal vanaf maart 2018 mogelijk zijn.

 

Aparte styling
De limited edition DS 7 CROSSBACK La Première valt op door de chique, exclusieve styling: elegant en charismatisch in Gris Artense, Blanc Nacré of Noir Perla Nera dat fraai combineert met nappa leder bekleding in de warme, sfeervolle tint Inspiration Art Rubis. Het bijzondere 'horlogeband' design van de stoelen wordt benadrukt door de sierstiksels op het gepatineerde nappa leder. Op het dashboard komen de kleuren van het interieur terug en de naam van de limited edition prijkt zowel op het dashboard als op de vloermatten. Op de buitenkant komt het karakteristieke Art Rubis terug in details zoals bij het DS monogram op het front, de badges op de zijkant en de 20 inch lichtmetalen wielen van het type PARIS. Deze limited edition met exclusief design versterkt de originele persoonlijkheid van de nieuwe DS SUV, die klaar is om zijn eerste bestuurders aangenaam te gaan verrassen!

 

Allernieuwste features
Uiteraard wordt DS 7 CROSSBACK La Première uitgerust met de meest recente avant-gardistische technologieën die geleidelijk aan ook als optie of standaard leverbaar zullen worden voor de hele modellijn: DS SENSORIAL DRIVE, met de DS ophanging van de 21e eeuw; DS ACTIVE SCAN SUSPENSION die met behulp van een camera de staat van de weg detecteert en de vering daarop aanpast. DS NIGHT VISION, voor optimaal zicht 's nachts en DS PARK PILOT voor de nieuwste parkeerhulp-technologie.

 

Dynamisch rijgedrag wordt in DS 7 CROSSBACK La Première gegarandeerd door deze versie aan te bieden met de twee sterkste motoren uit het gamma, de 2.0 BlueHDi 180 S&S en de 1.6 THP 225 S&S, die worden gekoppeld aan de nieuwste 8-traps automaat (EAT8).

 

DS 7 CROSSBACK La Première is in Nederland leverbaar vanaf € 61.600,- incl. BTW voor de 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8, de 1.6 THP 225 S&S EAT8 vanaf € 63.100,- incl. BTW.


De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
De nieuwe DS 7 Crossback La Premiere
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
DS

DS autonieuws

Dat gebeurt niet vaak, de geboorte van een nieuw Frans automerk. CitroŽn heeft DS losgeweekt en presenteert DS op de autosalon van Parijs als zelfstandig merk. Waarom? ďOmdat DS tot zoín succesvol submerk van CitroŽn is uitgegroeid dat het zijn eigen podium verdientĒ, zo vertelt de PR-dame van CitroŽn ons. ďEn omdat we denken zo in China meer autoís te kunnen verkopen."
Meer DS nieuws
Nieuwe DS4 opnieuw bespioneerd

Nieuwe motor DS 7 CROSSBACK

DS E-Tense FE 19 voor FIA Formula E kampioenschap

DS onthult nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback

DS Limited edition ter ere van 60 jarig bestaan

Nieuwe DS 5 met Hybrid 4x4Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com