De nieuwe Audi TT Roadster is daar
Informatie
1 reactie
Geen reacties

De nieuwe Audi TT Roadster is daar

woensdag 11 februari 2015 14:49:24

De elegante vormen van een roadster en de gespierde uitstraling van een sportauto. De horizontale lijnen aan de voorzijde van de nieuwe TT Roadster stralen kracht en energie uit. De singleframe-grille is laag en breed. De Audi-ringen zijn op de motorkap geplaatst. Kortom, deze open tweezitter heeft een herkenbaar design. Ook binnenin is sprake van een karakteristieke ontwerpstijl, compleet met een tijdloze uitstraling. Het conventionele instrumentarium is vervangen door de innovatieve Audi virtual cockpit, die volledig op de bestuurder is gericht.

Met een vermogen van 169 kW (230 pk) en een koppel van 370 Nm is de 2.0 TFSI indrukwekkend sterk. Deze motor maakt een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,6 seconden mogelijk. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/h. Een start-stopsysteem is standaard. Met het optionele Audi drive select is de rijdynamiek tot in detail te beïnvloeden. Bovendien laat zich daarmee het motorgeluid extra sonoor instellen. Ook interessant om te kiezen: de S tronic® en quattro® permanente vierwielaandrijving.

 

Audi magnetic ride is net zo comfortabel als een standaard onderstel, maar sportiever dan een sportonderstel. Met behulp van magnetisme is in een fractie van een seconde de hardheid van de dempers aan de actuele rijomstandigheden aan te passen. U bepaalt zelf of het uitgangspunt een comfortabele of sportieve basissetting is.

 

Hightech van het hoogste niveau. Het instrumentenpaneel in de vorm van een 12,3 inch groot hoge resolutie LCD-scherm informeert de bestuurder precies volgens eigen wensen: met klassieke ronde wijzerplaten of futuristische fullscreen weergaven. Aan te passen met de knoppen op het multifunctionele stuurwiel. Voor een snelle verandering van context. Een duidelijk statement voor de technologische voorsprong van de nieuwe Audi TT Roadster.

 

Audi Matrix LED-koplampen zijn veilig, werken efficiënt en hebben een fraai design. Diverse kleine diodes nemen het LED-grootlicht voor hun rekening. Deze lichtbronnen werken samen met lenzen en reflectoren. Ze produceren een krachtige lichtbundel met een grote lichtopbrengst, zonder dat er bewegende delen aan te pas komen.

 

Maak kennis met de Audi TT Roadster ultra. Deze auto plaatst zuinig rijden in een nieuw daglicht, want de gemiddelde CO2-uitstoot bedraagt slechts 114 g/km, terwijl de bekende Audi-dynamiek behouden blijft. De tweeliter diesel levert 135 kW (184 pk) en is goed voor een topsnelheid van 241 km/h. De sprint van 0 naar 100 km/h is in 7,3 seconden uit te voeren.

De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
De nieuwe Audi TT Roadster is daar
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Audi TT Roadster
Op beurs: Autosalon van Geneve 2015
Automerk: Audi
Automodel: TT
Uitvoering: Roadster
Vermogen - Brandstof: 230 pk
Vermogen - Brandstof (kW): 169 kW
Maximale koppel - Brandstof (Nm): 370 Nm
0 - 100 km/u: 5,6 seconden
Maximale snelheid - Brandstof (km/u): 250 km/u (begrensd)
CO2-uitstoot (g/km): 114 g/km
Benzinemotor: 2.0 TFSI

Audi
Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Audi A6 45 TFSI

Audi Q3 tweede generatieAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI