Prijzen vanaf 141.000 eurootjes
De nieuwe 992 Carrera is onthuld
Informatie
1 reactie
Geen reacties

De nieuwe 992 Carrera is onthuld

donderdag 01 augustus 2019 18:38:41

De nieuwe 911 Carrera is leverbaar als Coupé en Cabriolet en heeft een 3,0-liter zescilinder boxermotor met twee turbo’s die goed is voor 283 kW/385 pk. De 911 Carrera is daarmee 11 kW/15 pk sterker dan zijn voorganger. Zijn standaarduitrusting deelt de Carrera vrijwel ongewijzigd met de 911 Carrera S.

Voorbeelden zijn het hoogwaardige interieur met het 10,9 inch touchscreen, de uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en innovatieve assistentiesystemen zoals de Porsche WET- modus. De motor, ophanging en remmen van de 911 Carrera zijn net als bij de Carrera S ontwikkeld voor het leveren van de voor Porsche zo typerende sportiviteit en hoge prestaties.

 

De motor en aandrijflijn

De kracht komt net als bij de S-versie op conto van een 3,0-liter zescilinder boxermotor, maar dan met kleinere wieldiameters voor de turbines en compressoren van de nieuwe turboladers. Het vermogen wordt via de nieuwe achttraps Porsche Doppelkupplung-transmissie (PDK) overgebracht op de achterwielen. Daarmee accelereert de 911 Carrera Coupé in 4,2 seconden van 0 naar 100 km/u; de topsnelheid bedraagt 293 km/u. Met het optionele Sport Chrono Pakket wordt de sprint met nog eens 0,2 seconden verkort. 


De prijzen

De 911 Carrera is direct te bestellen en staan medio september in Twente. De nieuwe 911 Carrera Coupé wordt leverbaar vanaf  € 141.400 en de 911 Carrera Cabriolet voor € 157.600. De versie met vierwielaandrijving volgt binnenkort


De nieuwe 992 Carrera is onthuld
De nieuwe 992 Carrera is onthuld
De nieuwe 992 Carrera is onthuld
De nieuwe 992 Carrera is onthuld
De nieuwe 992 Carrera is onthuld
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Porsche 911 Carrera
Automerk: Porsche
Automodel: 992 Carrera
Uitvoering: 2020

Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche documentaire als persoonlijk  cadeau

Porsche breidt elektrische range uit met Taycan 4SAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com