Autosalon Geneve 2018
Compleet nieuwe crossover Lexus UX
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Compleet nieuwe crossover Lexus UX

autosalon geneve 2018
woensdag 21 februari 2018 12:05:58

Op de eerste persdag van de Autosalon van Genève (6 maart 2018) onthult Lexus de compleet nieuwe UX. De premium crossover in het C-segment is een voor Lexus nieuw segment. De Zwitserse autobeurs is tevens de plek waar de Lexus RX 450hL zijn Europese debuut maakt, een langere versie van de RX met zeven zitplaatsen. Ook laat Lexus de ultraluxe concept crossover Lexus LF-1 Limitless voor het eerst in Europa zien.

De Lexus RX 450hL is uitgerust met drie zitrijen en biedt daardoor een comfortabele zitplaats voor maximaal zeven inzittenden. In tegenstelling tot andere aanbieders in dit segment heeft de zevenpersoonsversie een afwijkende body waarin de drie zitrijen zijn vormgegeven. De RX 450hL is 110 mm langer dan de reguliere RX 450h en behoudt het stijlvolle coupéachtige design. Door de steiler geplaatste achterruit, is de hoofdruimte op de derde zitrij ruim gestileerd waarbij ook de bagageruimte achter deze zitrij toenam. De langere RX kenmerkt zich door flexibele laadmogelijkheden, waarbij de achterste zitrij volledig elektronisch (eventueel in 60/40) neerklapbaar is, wat tot een volledig vlakke laadvloer zorgt. De Lexus LF-1 Limitless kan zowel een waterstofauto, hybride, plug-in hybride of volledig elektrische auto zijn

 

Concept crossover in de topklasse

De concept crossover Lexus LF-1 Limitless maakte afgelopen januari op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit zijn werelddebuut. De crossover bevindt zich in de hoogste klasse van de markt en is een concept van de laatste technologieën en innovaties. De Lexus LF-1 Limitless kan zowel een waterstofauto, hybride, plug-in hybride of volledig elektrische auto zijn. Het design van de Lexus LF-1 Limitless komt van CALTY Design Research in Californië. Voor het interieur ambieerde CALTY een superieur comfort voor alle inzittenden. De Lexus LF-1 Limitless voldoet dan ook aan alle eisen van de ultieme Japanse gastvrijheid – Omotenashi. Het exterieur meet een lengte van 5.014 mm.

 

Lexus RC F 10th Anniversary

Ander Lexus nieuws op de Autosalon van Genève is de Lexus RC F Special Edition. De sportcoupé viert het tienjarig jubileum van Lexus’ sportlabel F. De Lexus persconferentie vindt plaats op 6 maart 2018 om 10:00 uur op de Lexus stand in hal 4 en wordt gepresenteerd door Pascal Ruch, het nieuwe Head of Lexus Europe.

Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Lexus UX
Op beurs: Autosalon van Geneve 2018
Automerk: Lexus
Automodel: UX
Uitvoering: SUV

Lexus
Lexus is sinds 1989 wereldwijd de naam van zeer luxe klassewagens van het Toyota- concern. Vooral in de Verenigde Staten is het merk erin geslaagd een volwaardige concurrent te zijn voor gevestigde merken in dit segment als Mercedes-Benz en BMW. Hoe de naam 'Lexus' is ontstaan is niet helemaal duidelijk, het wordt wel gezien als een acroniem voor 'Luxury cars for EXport to the US'.
Meer Lexus nieuws
Lexus ES 300h nu bij de dealer

Nieuwe zeer complete Lexus UX 250hAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI