Geheel nieuw ontwikkeld model
Citroen C4 en elektrische -C4

Citroen C4 en elektrische -C4

vrijdag 07 augustus 2020 10:55:08

De Citroën C4 valt op door een vernieuwend ontwerp in dit segment, met een unieke en stoere identiteit. Het model combineert de elegante en dynamische designelementen van een hatchback met kenmerken van een SUV. De aerodynamische en vloeiende lijnen die typerend zijn voor Citroën, worden gecombineerd met een nieuwe stijluitdrukking, vooral de V-vormige signatuur van de LED-verlichting aan de voor- en achterzijde. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit, terwijl de auto geheel naar eigen wens is te configureren dankzij de keuze uit 31 combinaties voor het exterieur en zes verschillende thema's voor het interieur.

Het nieuwe model biedt klanten de keuze uit aandrijftechniek die het beste past bij hun behoeften. De C4 wordt leverbaar met keuze uit nieuwe benzinemotoren met vermogens uiteenlopend van 74 kW (100 pk) tot 114 kW (155 pk) en dieselmotoren met vermogens van 81 kW (110 pk) tot 96 kW (130 pk), terwijl de ë‑C4 beschikt over 100% elektrische aandrijving met een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en een actieradius van 350 km (WLTP).

 

Een nieuwe uiting van het Citroën Advanced Comfort®-programma
Het Citroën Advanced Comfort®-programma tilt het comfort van de nieuwe C4 en ë-C4 naar een ongekend niveau. De wielophanging met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-stoelen staan garant voor optimaal rijcomfort. Het interieur is weldadig en riant met best-in-class knieruimte, slimme opbergruimtes en de unieke Citroën Smart Pad SupportTM.

 

Verder zorgt het lichte interieur voor een rustgevende sfeer met sfeervolle materialen en kleuren en een elektrisch bedienbaar, glazen schuifdak. Twintig rijhulpsystemen, waaronder het semi-autonome (level 2) Highway Driver Assist, en de nieuwste connectiviteitssystemen zorgen voor extra gemoedsrust, gebruiksgemak en veiligheid.


Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
Citroen C4 en elektrische -C4
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Citroen

Citroen autonieuws

Citroen is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door Andre Citroen. Citroen is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citro?n. Andr? Citro?n (5 februari 1878 ? 3 juli 1935) is de naam van de ingenieur die aan het begin van de twintigste eeuw een autofabriek begint in Frankrijk. In 1900 verwerft hij in Polen een Russisch patent voor een productiemethode die hem in staat stelt om tandwielen met een V-vormig loopvlak te produceren. Deze bijzondere vorm vindt men later terug als de "dubbele chevron" in het Citro?n logo.
Meer Citroen nieuws
Citroen Low-budget crossover bespioneerd!

Citroen C5 als crossover betrapt

Elektrische bestelvariant Citroen e-Berlingo

40 jaar Citroen 2CV Charleston

Seetroen is de bril tegen wagenziekte

De nieuwe Citron Berlingo Bedrijfswagen

Citroen onthult nieuwe SUV C5 Aircross

Citroen C1 ondergaat dit jaar een aantal wijzigingenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com