Chromen Mercedes SLR McLaren in Dubai

Chromen Mercedes SLR McLaren in Dubai

woensdag 22 oktober 2008 07:18:07

In een supergroot winkelcentrum in Dubai genaamd Mall of the Emirates staat een partijtje chroom te blinken. Ja een chromen Mercedes SLR McLaren is toch opvallend, zelfs als er geen zonnestralen op de auto schitteren is hij opvallend. Toch vinden we alles maar normaal tegenwoordig. Chroom, matkleuren en limekleurige lamborghini's. Als tegenligger van dit chroompakket heb je zeker wel een stevige zonnebril nodig. Doet me toch erg veel denken aan mijn eerste schaalmodel de Audi Avus Quattro. Chroom edition. Gekkenhuis in Dubai.


1 reactie
3 reacties
Reacties
Pukkie
Zou zelf zeggen dat dit niet is toegestaan op de weg. Misschien alleen wanneer de zon niet schijnt! haha lijkt me wel vet om deze wagen te hebben. De hele dag dames in je buurt en scheuren maar
trancemaster
wha ha ha dit is leuk al die dames in de pc hoofdstraat hoefen dan niet meer in de winkeletalages checken of het haar en eyliner goed zit dit is de ultieme spiegel mag je wel met zoiets op de openbare weg in nederland en wat zal zoits kosten ?
Leon
Vette wagen zeg. Chroom is tegenwoordig hot. Zelfde als die Nissan GT-R in mat goud. Ach als je niet hoeft te sparen.............. Zou alleen niet de McLaren kiezen voor een chroombad.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com