Chevrolet zevenzits MPV Orlando

Chevrolet zevenzits MPV Orlando

woensdag 10 september 2008 07:55:04
De Orlando Show Car die volgende maand zijn debuut beleeft op de Autosalon van Parijs, is een duidelijke indicatie van het voornemen van Chevrolet om haar intrede te doen in het marktsegment van de zevenzits MPV’s. De Orlando heeft het onderscheidende uiterlijk van een ‘sport utility’ en biedt daarnaast bovengemiddeld veel binnenruimte en een variabele stoelconfiguratie.

Gebaseerd op de onlangs aangekondigde, volledig nieuwe Cruze middenklasse sedan introduceert de Orlando Show Car de Chevrolet designtaal in een voor het merk nieuw marktsegment. De Orlando benut optimaal het potentieel van de combinatie van de verschillende voordelen van een sport utility, een family-van en een stationwagon in één model.

De Orlando heeft een onderscheidend silhouet en neemt afstand van de conventionele monocab-afmetingen met een meer verfijnd contrast tussen de motorkap en de voorruit. Met gewelfde wielkasten in plaats van een vlakke zijkant heeft de Orlando een stoere uitstraling die hem het uiterlijk geeft van een SUV, maar dan wel met een dynamisch rijgedrag, een uitstekend brandstofverbruik en een gemakkelijke toegankelijkheid dankzij de constructie die overeenkomt met die van een personenauto.

Binnenin is de vijfdeurs Orlando ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van gezinnen en mensen die veel zitruimte nodig hebben, verdeeld over drie zitrijen, waardoor zeven inzitten comfortabel plaats kunnen vinden. Wanneer er behoefte bestaat aan meer bagageruimte kan het interieur in een oogwenk worden omgetoverd in een grote laadruimte. Die imposante binnenruimte is het resultaat van een wielbasis van 2.760 mm en een fikse spoorbreedte voor en achter.

De nieuwste 2.0-liter turbodiesel motor van Chevrolet levert 150 pk en een trekkracht van 320 Nm. Na de recente aankondiging van de volledig nieuwe Cruze sedan is de Orlando Show Car weer een stap voorwaarts in de ontwikkeling van Chevrolet’s productportfolio. De Orlando zal klanten wereldwijd veel waar voor het geld bieden op het gebied van kwaliteit, brandstofverbruik en gebruiksmogelijkheden.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet Captiva

Nieuwe Chevrolet Volt met speciaal dak in 2015

Chevrolet Spark en Opel Agila stiekem samen

Chevrolet Spark begint zijn testfase in de sneeuw
Chevrolet Corvette C7 Z06 en Racing C7.R op NAIAS 2014

Interieur Chevrolet Cruze laat ons meer zien

Dit moet de Chevrolet Corvette Z06/Z07 zijn!Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com