Chevrolet Volt te koop voor 41.950

Chevrolet Volt te koop voor 41.950

maandag 22 april 2013 20:24:46

De Chevrolet Volt, de veelvuldig onderscheiden elektrische auto met extended-range capaciteit, zal in Duitsland worden aangeboden voor €41.950 (inclusief BTW). De prijs werd aangekondigd tijdens de persconferentie van Chevrolet in Genève. De Volt zal compleet uitgerust zijn met alle mogelijke veiligheids- en comfortvoorzieningen, waaronder leren bekleding. Overeenkomstige prijzen worden verwacht voor andere markten in Europa.

De klanten van Chevrolet in Europa kunnen ook rekenen op de ongekende standaard garantie van acht jaar/160.000 km op de Voltec-aandrijflijn en de geavanceerde lithium-ion batterij. Het is de meest uitgebreide en langste garantie in de automobielbranche voor een elektrische auto. "Wij geloven dat de Volt op dit moment absoluut de allerbeste oplossing is voor zorgenvrij elektrisch rijden," zegt Wayne Brannon, President en Managing Director van Chevrolet Europe. "Onze prijs in Europa is gebaseerd op die van Amerika waarbij rekening is gehouden met transportkosten, invoerbelastingen, koerswisselingen en homologatie-aanpassingen."

De Chevrolet Volt is ontworpen en ontwikkeld om te fungeren als belangrijkste auto in het gezin. Het is de eerste elektrische auto ter wereld met de mogelijkheid van een vergrote actieradius, een vierzitter die tussen de 40 en 80 km elektrisch kan rijden. Een kleine verbrandingsmotor ondersteunt de batterij om de reikwijdte te vergroten tot in totaal 600 kilometer. Dankzij het onmiddellijk vrijkomende koppel van 368 Nm heeft de Volt slechts negen seconden nodig om van 0-100 km/u te accelereren en hij heeft een topsnelheid van 161 km/u. Om de batterij weer op te laden is een regulier 230V stopcontact nodig, dat al in ieder huis aanwezig is. Het opladen neemt drie tot vier uur in beslag. Sinds eind 2010 is de Volt in Amerika in zeven marktten te koop (California, Connecticut, Michigan, New Jersey, New York, Texas en Washington, DC). Door de grote vraag is besloten de productie te verhogen waardoor tegen het einde van dit jaar de Volt in heel Amerika te koop zal zijn. De Volt zal in november van dit jaar arriveren in de Europese Chevrolet-showrooms, net op tijd voor de viering van de honderdste verjaardag van Chevrolet.

Chevrolet plant tegen het einde van het jaar 10.000 Volts te hebben geproduceerd, terwijl voor volgend jaar de productie is bepaald op 45.000 Volts. De Chevrolet Volt wordt geproduceerd in GM's Detroit Hamtramck fabriek in Michigan, U.S.A. The state-of-the-art lithium-ion batterij wordt vervaardigd in GM's Brownstone Township fabriek, ook in Michigan.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com