Chevrolet Trax in September op Paris Motor Show

Chevrolet Trax in September op Paris Motor Show

dinsdag 23 april 2013 12:08:21

De Chevrolet Trax, een volledig nieuwe, kleine SUV, zal in september dit jaar zijn officiële werelddebuut beleven op de komende Paris Motor Show. Met de Trax doet Chevrolet zijn intrede in het groeiende marktsegment van kleine SUV’s en biedt de flexibiliteit, een gunstig brandstofverbruik en de handling van een personenwagen, zaken waar stedelingen prijs op stellen,” zegt Susan Docherty, President en Managing Director van Chevrolet Europe.

Met ruimte voor vijf passagiers en een genereus bemeten bagageruimte zal de Trax voldoen aan de eisen en wensen van consumenten in ruim 140 landen. De kleine SUV zal in het voorjaar van 2013 in de Europese Chevrolet-showrooms arriveren, na de introductie in 2012 van de volledig nieuwe Chevrolet Malibu en de Cruze stationwagon, waar met veel belangstelling naar uit is gekeken. Met het nieuweChevrolet-gamma in de showrooms in heel Europa bieden de komende jaren het merk een uitstekende gelegenheid om door te groeien. Trax stelt zijn SUV-kwaliteiten en –capaciteiten ten toon door een gespierd uiterlijk en een brede, atletische uitstraling. De Trax is ontworpen conform de eigentijdse vormgeving van de hedendaagse Chevrolet-modellen en het interieur zal worden uitgevoerd volgens standaards die normaliter terug te vinden zijn in modellen uit een hogere klasse.


1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Chevrolet

Chevrolet autonieuws

In 1908 had William Durant het autoconcern General Motors opgericht. In 1910 verloor Durant de controle daarvan aan zijn schuldeisers. Met behulp van de ontwerpen van Louis Chevrolet, een bekende racewagenpiloot van Zwitserse origine, wilde hij zijn reputatie in de automobielindustrie opnieuw vestigen.
Meer Chevrolet nieuws
Chevrolet Camaro test op nieuwe Alpha Chassis

Alweer een update van de Chevrolet CaptivaAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com